Antena Căutare

Dan Badea și-a ajutat soția să depășească momente foarte dificile, imediat după nașterea fiului lor: „Am avut depresie postnatală”

Avem un interviu exclusiv cu Dan și Mădălina Badea! Cum li s-a schimbat viața de cand a apărut primul copil și cum a reacționat micuțul la prima vacanță în trei.

Avem un interviu exclusiv cu Dan și Mădălina Badea! Cum li s-a schimbat viața de cand a apărut primul copil și cum a reacționat micuțul la prima vacanță în trei.

„Sunt extrem de fericit și împlinit. Faptul că îl vezi crescând și realizând că și tu ai participat la asta, că datorită ție crește și a devenit un omuleț, un om bun, nu se poate compara cu nimic”, a mărturist Dan Badea.

Mădălina, soția prezentatorului „iUmor”, a povestit că bebelușul a devenit cea mai importantă parte a vieții lor: „Este totul. El și tati reprezintă totul pentru mine.”

Frumoasa mămică a povestit că a trecut printr-o perioadă dificilă, imediat după nașterea celui mic.

„Am suferit de depresie postnatală. Ce am învățat din această experiență a fost că depresia vine din frică, din teama că nu te descurci, din grija constantă pentru bebe. E foarte important să faci copilul cu cine trebuie. Trebuie să ai un partener care să-ți fie alături, care să te înțeleagă”, a explicat Mădălina.

Întreg interviul, în materialul video de mai jos:

Ce s-a întâmplat la „iUmor” sezonul șapte, ediția cinci. George Țintă a revenit pe scenă, Andrei Voicu i-a adresat un nu... George Țintă, cel de-al cincilea finalist la iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x