iUmor

DUMINICĂ | ora 20.00

Deşi au existat zvonuri că trăieşte o poveste de dragoste cu Bendeac, Ana Maria Calița, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon „iUmor”, l-a prezentat tuturor pe IUBITUL ei

 
+3 click pentru
galerie

După un sezon plin de emoții și pentru concurenți, dar și pentru juriul „iUmor”, cel de-al patrulea  sezon al emisiunii s-a terminat, iar câștigătoare a fost desemnată, în urma validării juriului, precum și a votului telespectatorilor, Ana Maria Calița.

 Deşi au existat zvonuri că trăieşte o poveste de dragoste cu Bendeac, actriţa l-a prezentat tuturor pe IUBITUL ei. La fel ca şi Ana Maria, Cătălin este actor, absolvent al Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” , pasionat de stand-up comedy.

Pentru cel de-al cincilea sezon, la Antena 1, ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Ana Maria, în finală

Mai mult, Ana Maria Caliţa şi-a oficializat relaţia şi pe Facebook şi a fost felicitată de miile de fani, mulţi dintre ei induşi în eroare de sărutul pe care fosta concurentă i l-a furat juratului Bendeac chiar pe scenă.

Concurenta frumoasă și talentată, cu mare priză la public, a câștigat premiul de 20.000 de euro cu un număr de stand-up comedy senzațional.

Iubitul frumoasei câştigătoare

Dar cine este Ana Maria?

Câștigătoarea este din București, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” , este colaboratoare la „Opera Comică pentru Copii”.

Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambițioasă, Ana a venit pentru a doua oară în emisiune, după ce și în sezonul al treilea „iUmor” a ajuns tot în finală.  Chiar dacă e sigură pe ea și are răspuns la orice, Ana Maria recunoaște că de fiecare dată când urcă pe o scenă, are mari emoții.

 ”Îmi notez gânduri aproape zilnic și mai târziu le transform în material pentru stand-up. Nu am o rețetă, scriu ce mă frustrează, transform până și experiențele neplăcute în ceva amuzant”, a mai povestit Calița.

Ca de fiecare dată, Cătălin, iubitul Anei Maria Caliţa, i-a fost alături înainte de orice spectacol.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe