Antena Căutare

"Eu mă uit la el și îmi privesc moartea". Melcul amuzant l-a exasperat pe Bendeac. Juratul s-a întins pe scenă, să îi țină companie: "Melcule, ridică-te și umblă!"

Prima ediție este una foarte intensă și la nivelul prezențelor apărute pe scenă. De data aceasta a venit momentul Melcului... cel amuzant. Sau nu prea!

Prima ediție este una foarte intensă și la nivelul prezențelor apărute pe scenă. De data aceasta a venit momentul Melcului... cel amuzant. Sau nu prea!

Mihai a trecut de la disperare, furie, indignare, la îngrijorare, mai ales când melcul s-a blocat și a spus că nu are umorul la el: "Nu se poate, oamenii din aceasta echipa nu te-ar fi lasat sa intri pe scena in costumul asta, care stii... e un costum.. amuzaaant. Heeeei, esti haios", l-a ironizat Bendeac .

”Bă baiatule, tu realizezi unde s-a ajuns în această emisiune? Tu înțelegi că este maximum de agonie pe care eu îl pot îndura? Voi realizați asta?”, a strigat actorul exasperat.

Și, bineînteles, nu a luat niciun Like.

Iubita lui Bendeac, pe scena iUmor: "Mi-am dat seama de iubirea lui, din prima seară". Juratul nu a mai rezist... Coco Marinescu aka Vanghelie s-a reinventat! Este atât de bun, încât fac alții stand-up comedy pentru el: "Vrei să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x