Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Cristi Manolescu a făcut show la superlativ cu glumele lui: "Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ne-ai oferit"

Cristi Manolescu a venit pe scenă în marea finală a sezonului 9 iUmor cu cele mai tari glume despre bani, prietenie și căsnicie.

Finala iUmor 2020. Cristi Manolescu a făcut show la superlativ cu glumele lui: "Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ne-ai oferit" Galerie
Finala iUmor 2020. Cristi Manolescu a făcut show la superlativ cu glumele lui: "Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ne-ai oferit"

În audiții, Cristi Manolescu a dat dovadă de profesionalism, iar talentul lui a fost unul de-a dreptul remarcabil, care a surprins jurații și publicul încă din prima clipă.

Concurentul a întrat în lupta pentru marele premiu alături de alți 12 concurenți, printre care și Mihai Tasici, Ela Voineag, Fachirul din Periș, Giorgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Ștefan Nistor, Andrei Ungureanu, Iasmina Negrea, Biba Struja.

Cristi Manolescu este încrezător în propriile forțe și speră să aibă un număr bun, care să lase cu gura căscată publicul.

"Este foarte posibil să câștige finala. Este foarte bun", a spus Mihai Bendeac, înainte ca concurentul să urce pe scenă.

Citește și: Cristi Manolescu la iUmor. Batman al umorului românesc, concurentul a evoluat în sezonul 9

Concurentul a urcat puțin agitat și ușor emoționat, însă și-a revenit la normal imediat ce a început să își spună textul. Acesta a vorbit despre despre problemele care apar des într-o căsnicie, prietenie și despre lipsa banilor, într-un mod foarte amuzant, care i-a făcut pe cei trei jurați să râdă cu poftă.

Cristi Manolescu a făcut show la superlativ în finala sezonului 9 iUmor

Cristi Manolescu a surprins jurații încă de când a intrat pe scenă. Acesta a avut un număr atât de complex și care a livrat foarte bine.

"Pe Manolescu l-am suspectat întotdeauna de inteligență. A știut să își aleagă materialul, să își adune materialul. Este foarte stăpân pe situație și pe el. Și am mai observat ceva foarte mișto, de câte ori ai senzația că se duce cu numărul în jos, vine cu ceva și ridică standardele momentului. Îmi place foarte mult Manolescu și cred că o să câștige această finală.", a spus Mihai Bendeac, care este mândru de performanța și evoluția lui Cristi.

"Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ne-ai oferit." a mai ad[ugat Mihai Bendeac. Si Delia l-a laudat și a ținut neapărat să îi spună câteva cuvinte - "Ai fost mai bun ca data trecută!"

Citește și: Cristi Manolescu a fost votat și trimis în finala iUmor, sezonul 9​

"Cristi Manolescu are cea mai periculoasă felie din stand-up, povestioara. A fost mai bun în audiții, pentru că întotdeuna contează materialul sau ceea ce spui.", a mărturisit Cheloo în culisele show-ului umoristic.

Cristi Manolescu a luat 3 x LIKE și merge la votul publicului.

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Finala iUmor 2020. Petre Dănuț Irinel a făcut un gest neașteptat:"lasă vrăjeala şi cavalerismul"... Finala iUmor 2020. Cine este marele câștigător al sezonului 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x