Antena Căutare

Finala sezonului 8 iUmor, spectacol la superlativ! Ce momente au impresionat juriul

Sezonul 8 al emisiunii iUmor a fost unul cu adevărat spectaculos, în care am trecut de la agonie la extaz și de la uimire la lacrimi de râs! După numeroase ediții spectaculoase, X a fost desemnat câștigător al sezonului 8 iUmor!

Magdalena Chihaia

În finala sezonului 8 iUmor Magdalena Chihaia a venit îmbrăcată în măicuță și a făcut show. ”Iisus nu avea cum să se nască în România. Aici a fost greu dintotdeauna să găsești o virgină”, a spus concurenta.

Bogdan Nonic

În finala sezonului 8 iUmor, Bogdan Nonic a venit cu un moment amuzant, însă emoțiile l-au cam încurcat. ”Am înșelat-o pe iubita mea, cu același băiat. Sper că a durut-o, că pe mine m-a cam durut”, a spus concurentul.

Marius Coandă (Sică)

În finala sezonului 8 iUmor, Marius Coandă (Sică) realizează parodii după filme de succes.

Anghel Constantin,

În finala sezonului 8 iUmor, Anghel Constantin i-a transmis un mesaj lui Abi, și nu numai. ”Te bat urechile peste sprâncene, încă te uiți la desene și tu te vezi vedetă, băi nene...!”, a spus acesta.

Eduard Vacariu

În finala sezonului 8 iUmor, Eduard Vacariu face glume cu shaorma, avioane și paznici. ”La cămin toți paznicii se comportă de zici că-s rectori”, a spus acesta.

Paul Diaconescu

În finala sezonului 8 iUmor, Paul Diaconescu a cântat și a vorbit despre religie. ”Nu am venit aici ca să jignesc sau să provoc”, a spus acesta.

Alina Rîbu

Alina Rîbu a realizat un recital impresionant de glume în rime. ”Toți suntem egali pe lume, vorba unui înțelep; Că bărbații știu să țină, dar femeile dau piept”, a spus aceasta.

Teodora Nedelcu

În finala sezonului 8 iUmor, Teodora Nedelcu a vorbit despre cum au trecut prin pandemie oamenii depresivi, ”Restricțiile mi-au dat o liniște, că la un moment dat mi-a fost frică să nu ies din depresie. Noroc că am fost izolată cu iubitul meu”, a spus aceasta

Cristina Garcia

Concurenta-a lăsat mască pe toți cu un spectacol sexy de acrobație cu care a făcut senzație.

Acrobații senzuale și show sexy, interzis minorilor! Cristina Garcia l-a făcut pe Mihai Bendeac să se bâlbâie, în finala iUmor: „Băi, vă rog eu frumos” Concurenta-a lăsat mască pe toți cu un spectacol sexy de acrobație cu care a făcut senzație.

Adrian Stoica

Concurentul care l-a dat gata pe MIhai Bendeac, care a fost aproape în lacrimi. văzând numărul senzațional de dresaj canin al concurentului. Adrian Stoica a prezentat un număr de excepție de dresaj canin în finala iUmor, sezonul 8. Alături de cei doi căței ai lui, concurentul ne-a arătat cât de puternică este legătură dintre om și câine!

Petre Dănuț Irinel

Concurentul a avut un număr de stand up comedy nerecomandat celor slabi de înger, în finala iUmor: „Eu cu sora mea avem un băiețel. E răpit, dar e al nostru” Petre Dănuț Irinel a prezentat un număr de stand -up comedy care a stârnit hohote de râs de la începutul momentului. A fost un spectacol de zile mari în finala sezonului 8 iUmor!

George Tănase,

George Tănase, fostul concurent, a revenit pe scena iUmor în calitate de invitat special, cu un moment special de umor! Invitatul iUmor a făcut un show de senzație: „Eu aș face o spălătorie de babe în curtea fiecărei biserici"

Edi Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor! Concurentul a făcut show cu un super număr de stand up comedy... Mihai Bendeac, declaraţii incendiare! Acum a spus pentru prima dată motivul de ce nu s-a căsătorit! - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x