Antena Căutare

Gala iUmor de Paște, 16 aprilie. Azur, momentul care a dat startul la horă în platoul de comedie. Spectacolul a fost la superlativ

Formația românească de muzică de petrecere a venit în platoul de comedie, cu ocazia uneia dintre cele mai importante sărbători creștine, pentru a-i anima pe jurații iUmor. Iată cum s-a distrat Delia pe ritmurile melodiei originale de la Azur, după ce le-a cântat piesa!

Gala iUmor de Paște, 16 aprilie. Azur, momentul care a dat startul la horă în platoul de comedie. Spectacolul a fost la superlativ Galerie
Gala iUmor de Paște, 16 aprilie. Azur, momentul care a dat startul la horă în platoul de comedie. Spectacolul a fost la superlativ | Antena 1

Trupa Azur a fost „plăcerea vinovată” pe care Dan Badea a ales-o pentru duelul cu Piticu. Momentul artistic oferit de formația românească a trezit emoții puternice în ediția de Paște și a creat o atmosferă de spectacol ca pe vremuri!

„Pentru voi, doamnelor și domnilor, că stați la masă și mâncați cu noi, fără nicio altă introducere, Azur!, a spus Dan Badea.

Citește și: Gala iUmor de Paște, dublă terapie prin comedie: „Avem două ediții de Paști în aceeași ediție“, duminică, de la 20:00, pe Antena 1

Azur, momentul din Gala iUmor de Paște care a trezit cele mai puternice amintiri

În timp ce Cheloo stătea cu capul culcat pe masă, Delia cânta și se mișca din toate încheieturile pe ritmurile piesei originale a celor de la Azur: „Fata de pe plajă”, pe care a adus-o în actualitate:

„Delia va avea o piesă din repertoriul meu, care deja are mare succes pe internet și mă bucur, pentru că, fiind ea în vogă, normal că și formația Azur e în vogă!”, a spus solistul formației.

Jurata a fost cea care a întreținut atmosfera de sărbătoare pe care trupa Azur a creat-o pe scena iUmor, iar, în scurt timp, o horă formată din public a luat cu „asalt” întreg platoul de televiziune. Momentul cel mai savuros a fost atunci când solistul formației Azur i-a dedicat Deliei o serie de versuri improvizate!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Azur în Gala iUmor de Paște

În timp ce Delia a apreciat spectacolul cu muzică de petrecere oferit de formația Azur, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost de altă părere, mărturisind că le-a plăcut mai mult momentul de dans pus în scenă de Piticu: „O să vă judece telespectatorii!”

Cu toate acestea, „runda plăcerilor vinovate” a fost câștigată de către formația Azur, adică de către Dan Badea și Șerban Copoț.

Intră pe AntenaPLAY ca să savurezi întregul duel dintre invitații speciali, dar și momentul pregătit de Piticu!

Citește și: Jurații iUmor, vizitați de Iepurașul de Paște pe platoul de filmare. Delia: „Avem cadouri!“

Care sunt regulile Galei Speciale iUmor de Paște

Șerban Copoț și Dan Badea le-au dezvăluit juraților că au sunat câteva persoane cunoscute din domenii diferite și le-a invitat în zi de sărbătoare pe scena emisiunii de la Antena 1.

Același lucru l-a făcut și magicianul Robert Tudor. „Am avut misiunea secretă să facem această ediție specială de Paște – noi doi, dar producătorii au mai avut un secret și i s-a spus și magicianului să facă o ediție specială de Paști. Deci, avem două ediții de Paști în aceeași ediție de Paști. Voi va trebui să decideți care invitați v-au plăcut mai mult la fiecare număr.“, a dezvăluit Dan Badea în fața tuturor celor aflați pe platoul de filmare.

În primele secunde, jurații au fost surprinși de provocarea primită, însă, ulterior, au intrat imediat în competiția celor trei colegi ai lor. Așadar, Lolrelai, Romică Țociu și Cornel Palade, Marcelo Cobzariu, Teo Ioniță, Cosmin Natanticu și Dragoș Mușat, aka Tetelu, Radu Pietreanu, Piticu și grupul său de dansatori, formațiile Azur și Generic, dar și artiștii de la Taraful de la Vărbilău sunt cei care vor fi responsabili cu atmosfera de sărbătoare și, desigur, cu glumele.

Cum au încercat Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo să afle din partea cui este invitatul de pe scenă, ce momente speciale s-au pregătit pentru marea gală iUmor de Paște și cum au reacționat jurații, prezentatorii și magicianul Robert Tudor când și-au deschis cadourile, telespectatorii pot descoperi duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Gala iUmor de Paște, 16 aprilie. Romică Țociu și Cornel Palade au îmbinat umorul de altădată cu emoția într-o revenire i... Gala iUmor de Paște, 16 aprilie. Ștefania Costache aka Lolrelai a îmbrăcat costumul iepurașului Playboy și a spus glume ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x