Antena Căutare

Gala iUmor de Paște, 16 aprilie. Trupa Generic a scos-o pe Delia la un dans de zile mari! Cum mai arată astăzi Dan Ciotoi

Trupa Generic a făcut un show așa cum nu s-a mai văzut până acum pe scena iUmor! Artiștii au realizat un spectacol muzical, pe care Delia l-a „savurat” din plin chiar în prima zi de Paște! Iată cum mai arată, în prezent, maestrul muzicii ușoare, dar și cine a reușit să câștige duelul „giganților”!

Gala iUmor de Paște, 16 aprilie. Trupa Generic a scos-o pe Delia la un dans de zile mari! Cum mai arată astăzi Dan Ciotoi Galerie
Gala iUmor de Paște, 16 aprilie. Trupa Generic a scos-o pe Delia la un dans de zile mari! Cum mai arată astăzi Dan Ciotoi | Antena 1

Dan Ciotoi și trupa Generic a fost o altă alegere inspirată a Magicianului Robert Tudor pentru Gala iUmor de Paște. Trupa de suflet a românilor s-a „duelat”, în „Bătălia giganților”, cu Taraful de la Vărbilău, un alt moment pregătit de către prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea.

„Rupea Sala Polivalentă de nu se mai găsea bilet cu două luni înainte! (...) Am dat startul petrecerii!”, a spus Magicianul Robert Tudor despre trupa Generic.

Citește și: Gala iUmor de Paște, dublă terapie prin comedie: „Avem două ediții de Paști în aceeași ediție“, duminică, de la 20:00, pe Antena 1

Trupa Generic a ridicat sala în picioare în Gala iUmor de Paște. Cum mai sună vocea maestrului

Nici bine nu a intrat trupa Generic pe scena de comedie, că Delia s-a și ridicat în picioare să își miște șoldurile pe ritmurile celor mai cunoscute melodii de petrecere cântate de Dan Ciotoi.

Alături de Magicianul Robert Tudor, dar și de „domnișoarele argintii” îmbrăcate în plasă, jurata și „impresarul” trupei din această seară, Magicianul Robert Tudor, au încins un dans ca de sărbătoare, chiar în prima zi de Paște!

„Asta este muzica pe care dansam la Revelion când eram mică!”, i-a dezvăluit Delia lui Nelu Cortea./„Acesta este începutul muzicii pop în România! Este istoria muzicii pop în România!”, a mai spus jurata, în timp ce fredona, cu ardoare, după maestrul pe a cărui muzică a crescut o generație întreagă.

Strigătele de extaz s-au auzit atunci când Dan Ciotoi a cântat celebra melodie: „S-a rupt lanțul de iubire...” Atmosfera a fost animată și de un trenuleț, în fruntea căruia se afla nimeni alta decât Delia!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Dan Ciotoi și trupa Generic în Gala iUmor de Paște

Aplauzele au răsunat până în culise, acolo unde până și Taraful de la Vărbilău a apreciat spectacolul muzical oferit de Dan Ciotoi, alături de trupa Generic. Delia a fost atât de încântată de spectacolul la care a participat, încât a rămas în picioare până la finalul jurizării.

Rămâi până la final să vezi ce au ales jurații. A fost o alegere grea!

„Așa ceva, neam din neamul meu nu a văzut, să se ridice toată lumea în picioare!”, a exclamat, extrem de mândru, Magicianul Robert Tudor.

„(...) Pentru mine e dificil! Îmi plac ambii! Sunt două zone muzicale diferite.”, a spus Delia la testimoniale./„Va fi un vot foarte dificil! Ambele momente mi-au trezit amintiri și mi-au făcut seara mai frumoasă. E nedrept să aleg, dar voi merge, instinctiv pe spectacol, adică pe partea domnului Robert.”

„Eu, dimpotrivă, voi merge pe Dan Badea și Șerban Copoț, pentru că ei nu au venit ca un politician pătat să își susțină momentul, plus că doamna Mioara de la Vărbilău mi-a plăcut foarte tare... și stilul ei de muzică îmi place de 15 ori mai mult decât celălalt.”, a jurizat Nelu Cortea.

Deși jurizarea a fost una strânsă, o porție savuroasă de cartofi prăjiți a fost decisivă în alegerea lui Cătălin Bordea, reușind să încline balanța în favoarea Tarafului de la Vărbilău: „Mie-mi place mita, îmi plac cadourile, îmi place orice e gratis, orice e frumos și aleg Badea și Copoț!”

Intră pe AntenaPLAY ca să savurezi întregul duel dintre invitații speciali, dar și momentul pregătit de Taraful de la Vărbilău!

Citește și: Romică Țociu și Cornel Palade, în premieră pe scena iUmor, în gala de Paște. Cheloo: „Au făcut milioane de oameni să râdă”

Care sunt regulile Galei Speciale iUmor de Paște

Șerban Copoț și Dan Badea le-au dezvăluit juraților că au sunat câteva persoane cunoscute din domenii diferite și le-a invitat în zi de sărbătoare pe scena emisiunii de la Antena 1.

Același lucru l-a făcut și magicianul Robert Tudor. „Am avut misiunea secretă să facem această ediție specială de Paște – noi doi, dar producătorii au mai avut un secret și i s-a spus și magicianului să facă o ediție specială de Paști. Deci, avem două ediții de Paști în aceeași ediție de Paști. Voi va trebui să decideți care invitați v-au plăcut mai mult la fiecare număr.“, a dezvăluit Dan Badea în fața tuturor celor aflați pe platoul de filmare.

În primele secunde, jurații au fost surprinși de provocarea primită, însă, ulterior, au intrat imediat în competiția celor trei colegi ai lor. Așadar, Lolrelai, Romică Țociu și Cornel Palade, Marcelo Cobzariu, Teo Ioniță, Cosmin Natanticu și Dragoș Mușat, aka Tetelu, Radu Pietreanu, Piticu și grupul său de dansatori, formațiile Azur și Generic, dar și artiștii de la Taraful de la Vărbilău sunt cei care vor fi responsabili cu atmosfera de sărbătoare și, desigur, cu glumele.

Cum au încercat Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo să afle din partea cui este invitatul de pe scenă, ce momente speciale s-au pregătit pentru marea gală iUmor de Paște și cum au reacționat jurații, prezentatorii și magicianul Robert Tudor când și-au deschis cadourile, telespectatorii pot descoperi duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Romică Țociu și Cornel Palade, în premieră pe scena iUmor, în gala de Paște. Cheloo: „Au făcut milioane de oameni să râd... Gala iUmor de Paște, 16 aprilie. Romică Țociu și Cornel Palade au îmbinat umorul de altădată cu emoția într-o revenire i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x