Antena Căutare

Gala Președinților iUmor, 28 mai. Doina Teodoru aka Dana Budeanu a fascinat electoralul cu picioarele sexy: „Vă rezolv pe toți!”

Cu o descriere desăvârșită din partea lui Ionuț Rusu aka Klaus Iohannis, Dana Budeanu, jucată de Doina Teodoru, a fost următoarea candidată pentru fotoliul de la Cotroceni. Hai să descoperi ce ar face Dănuța dacă ar prelua puterea prezidențială: „O să dau cu varga în voi!”

Gala Președinților iUmor, 28 mai. Doina Teodoru aka Dana Budeanu a fascinat electoralul cu picioarele sexy: „Vă rezolv pe toți!” Galerie
Gala Președinților iUmor, 28 mai. Doina Teodoru aka Dana Budeanu a fascinat electoralul cu picioarele sexy: „Vă rezolv pe toți!” | Antena 1

Doina Teodoru aka Dana Budeanu a pregătit un discurs în stilul îndrăzneț cu care i-a obișnuit deja pe telespectatori. Evident, președintele României, dar și câțiva politicieni și contracandidați au fost „taxați“ pe măsură!

„Am apreciat la Dana Budeanu că a știut ce vinde. Și-a arătat piciorușele, frumos. Cred că dacă era permis și difuzabil, își arăta și mai mult.”, a spus Nelu Cortea la testimoniale.

Citește și: Dana Budeanu și Gheorghe Hagi, discursuri savuroase în ediția specială iUmor. Și-au aruncat replici „înțepătoare“

Doina Teodoru a impersonat-o pe Dana Budeanu în Gala Președinților iUmor: „Fiți atenți la mine, că nu spun de două ori!”

„Ați fost un președinte fabulos! Pentru europeni, sunteți român, pentru români, sunteți neamț, pentru mine, tot un fătălău. (…) Aveți noroc că doamna dumneavoastră este o femeie frumoasă, dar face mai multe gafe la îmbrăcăminte decât a făcut Dumnezeu la Viorica în minte.”, a început, în forță, Dana Budeanu pe „scena politică”.

„Mă uit la oamenii aceștia care vor să fie în fruntea țării... Hagi și Vadim... zici că au COVID. Adică au un vid împreună. La Tzancă… ce să mai zic?! În probleme de impozite a zis că nu știe neologisme. Știe geopolitică așa cum știu eu să vorbesc decent.“, a afirmat actrița pe scena iUmor, Gala Președinților din 28 mai 2023.

„Asta-i România, aici s-a ajuns! Dar lasă că facem treabă. Vine Dănuța la putere și vă rezolvă pe toți. La mine se vor primi cereri. Le trimiteți prin poștă, că dacă România are ceva ce merge este Poșta... v-au luat la poștă toți politicienii până acum și a funcționat. (...) O să desființez statul la muncă și pentru asta o să desființez munca la stat. (...) Și gata cu toate rudele angajate, că e loc de muncă, nu reuniune de familie.”

„Deci, români, ce face Dănuța pentru voi... În primul rând, o să termin cu corupția! O să dau cu varga în voi dacă nu vă potoliți. O să reintroduc învățământul obligatoriu și gratuit... de 12 clase. În problemele de politică europeană, vă zic de pe acum, să nu avem vorbe, ieșim din Europa! Nu vedeți că ne-au făcut ăștia groapa lor de gunoi? România cumpără deșeuri de peste tot! Dar nu le avem și noi pe ale noatre?! Ia gândiți-vă cum ar fi dacă ne-am uni noi, țările din Est: România, Polonia, Bulgaria, amărâții. O fi civilizația la ei, dar agricultura e la noi!”

„Gata cu cerșetoria prin Spania, gata cu ștersul la fund prin Italia! Știu că viața e grea, dar românul trebuie să fie mândru! Unde sunt bărbații ăia care nu ridică capacul la toaletă, că acum e nevoie de ei! (...) Mai rămâne economia țării! Mărim impozitele! Tzancă, îți zic pentru ultima oară, că văd că ai privirea aia nevinovată pe care a lansat-o Udrea la anchetă, impozite sunt alea pe care le plătești din banii pe care îi câștigi, că nu sunt toți ai tăi, da?! Și dacă nu înțelegi, o să dai dedicații numai la Poliția Capitalei!”, a fost o parte din materialul Doinei Teodoru aka Dana Budeanu pe scena iUmor, sezonul 14.

„Această acritură a teatrului românesc a impersonat-o pe Dana Budeanu, care, din punct de vedere mediatic, e de zece ori mai acră. Aplauze! Amuzament la superlativ!”, a spus Cheloo la testimoniale, iar Nelu Cortea a completat: „A vorbit, a scos și limba ascuțită (…), a tăiat în ei… scurt și la obiect.”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Citește și: Marcelo Cobzariu și Remus Iosub, rivali în dezbaterea politică din Gala Președinților. Cheloo: „Este personajul meu preferat”

Sezonul 14 iUmor continuă cu o ediție specială, Gala Președinților

Sezonul 14 iUmor continuă cu o ediție specială, după ce Mihaela Pripici a fost desemnată câștigătoarea râvnitului trofeu și a premiului de 20.000 de Euro! Șapte dintre invitații care au acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“ vor reveni pe scena show-ului și se vor lupta în discursuri în cadrul Galei Președinților.

Alături de Irena Boclincă, Doina Teodoru, Gheorghe Hagi, Ionuț Rusu și Andreas Petrescu, pe scena iUmor vor fi Marcelo Cobzariu și Remus Iosub într-o ediție inedită. Fiecare va lua cuvântul ca să își lanseze candidatura pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni. Câștigătorul sezonului 13 al show-ului de umor îl va impersona pe Tzancă Uraganu, iar Marcelo Cobzariu, pe Corneliu Vadim Tudor.

Publicul din sală va vota pe aplicația iUmor. Vor fi două runde de vot. După votul din prima rundă, se vor califica mai departe trei candidați, iar, apoi, urmează votul final, când aflăm cine va fi viitorul președinte.

Cum au încercat cei șapte invitați să-i convingă pe toți că merită să fie la conducerea țării și ce declarații au făcut jurații iUmor în timpul Galei Președinților, telespectatorii pot afla duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Gala Președinților iUmor, 28 mai. Irena Boclincă aka Viorica Dăncilă, „spaima libidoului”, a promis fapte mărețe pentru ... Gala Președinților iUmor, 28 mai. Angel Popescu aka Gheorghe Hagi a luat la șuturi clasa politică: „Votați Hagi ca să fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x