Antena Căutare

Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, care a fost a fost lider de audiență atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani, cât şi la nivel urban a adus în faţa juraţilor – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo concurenţi cu numere de umor care mai de care mai interesante.

Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență
Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență | iUmor/Antena 1

La votul publicului au intrat: Adela Lupşe, Don Cooper, Dedos Bailarines, Iasmina Ciocan, Florina Velica şi The Lazy Generation, pentru ca Iasmina să obţină ecle mai multe voturi în aplicaţia Antena 1.

Astfel, concurenta şi-a adjudecat un loc direct în finala sezonului 15 iUmor. Sâmbăta aceasta, de la 20:00, alți concurenți curajoşi vor urca pe scena show-ului de umor de la Antena 1.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Andreea Iasmina Ciocan, pretendentă la inima lui Cătălin Bordea: "E drăguțel"

Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Iasmina Ciocan a venit în faţa juriului iUmor cu un moment de stand-up inspirat din propria ei viaţă, însă, încă din culise le-a mărturisit noilor prezentatori, Emi şi Cuza, că a venit special pentru Cătălin Bordea. Încă din timpul momentului ei, Iasmina i-a spus juratului: "Să știi că eu sunt foarte atentă la tine și la ochii tăi frumoși", iar Cosmin Natanticu a așteptat finalul prestației și s-a transformat într-un adevărat pețitor: de unde ești, de cât timp îl placi pe Cătălin, ce meserie are sau statutul ei social au fost doar câteva dintre întrebările pe care i le-a adresat. Iasmina nu a dat înapoi: "Dacă o să fii fostul meu, poate despre tine o să fac ceva real" (n.r. stand-up inspirat din fostele relaţii), i-a spus lui Bordea după ce a intrat și el în joc și i-a adresat câteva întrebări.

Oricât de amuzant ar fi fost însă schimbul de replici dintre ei, Iasmina nu a putut scăpa de jurizare si de verdictul final - în afară de Cheloo, toți ceilalți membri ai juriului iUmor, inclusiv Cătălin, i-au dat șansa de a merge mai departe în concurs. Mai mult decât atât, a avut parte de o îmbrățișare de la Bordea în culise. Telespectatorii au fost cei care au trimis-o pe Iasmina direct în finala sezonului 15 iUmor.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt noii prezentatori de la iUmor. Emi și Cuza, gazdele sezonului 15: ”Să faci parte din echipa iUmor este o bucurie!”

Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1... Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x