Antena Căutare

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai a câștigat trofeul și marele premiu în acest sezon

Opt concurenți intră direct la votul publicului în finala sezonului 16 de la iUmor. Președintele juriului are o putere specială în această seară, astfel că poate da încă o șansă unui alt concurent pentru a se alătura finaliștilor.

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai a câștigat trofeul și marele premiu în acest sezon Galerie
Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai a câștigat trofeul și marele premiu în acest sezon | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătoare și are o putere specială în această seară finală!

Aceasta poate folosi votul special al președintelui juriului, dând astfel o șansă nesperată celor care nu au obținut patru like-uri. În finala sezoului 16 au intrat direct la votul publicului opt concurenți excepționali. Delia a ales încă un concurent care să li se alăture. Iată cine a ieșit triumfător!

Cei patru oameni care nu au intrat direct la votul publicului, deoarece nu au strâns cele patru like-uri de la jurați, sunt: Ansamblul Libelula, Mihaela Ionașcu, Sasha Ciobanu și Mauricio Lombardi.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Andreea Vînătoru știe combinația perfectă pentru a încânta audiența. Bordea: „Am orbit!”

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Cărui concurent îi acordă votul de încredere președintele juriului iUmor

„Nu vreau să fiu în pielea ta”, îi spune Cătălin Bordea Deliei.

„Delia poate să trimită pe unul dintre ei în finala serii”, spune Cuza.

„Nu e ușor”, spune jurata. „Am să țin cont de toate lucrurile care cred că sunt bune într-un spectacol. (...) Trimit la votul publicului pe Ansamblul Libelula.”

Astfel că, Ansamblul Libelula intră în finala serii, alături ce ceilalți opt concurenți. Energia acestora a cucerit-o pe jurată.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 14, sezonul 16. Cuza: „Mai rău decât domnul președinte al unei țări din nord”

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai este câștigătoarea sezonului 16 iUmor - Alege comedia

După un sezon fenomenal, juriul și publicul au votat pentru câștigătorul din această seară. Cei nouă concurenți care au intrat în cursa finală au fost votați de favoriți. Însă doar unul poate fi câștigătorul trofeului și al marelui premiu.

Paul Szabo, Edi Rădoiu, Mădălina Mihai, Roxana Chiperi, Daniele și Naimana, doamna Gicuța, Alina și Cristin Tomi, Sașa Pânzaru și Ansamblul Libelula sunt cei care au ajuns în marea finală.

Oamenii de acasă și publicul și-au putut vota favoriții la marele premiu. Lupta a fost una strânsă și deosebit de stresantă pentru concurenți. Aceștia au așteptat cu sufletul la gură deznodământul publicului.

Astfel că, în urma votului publicului, Mădălina Mihai a câștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de euro în acest sezon. Parcursul ei la iUmor nu doar a convins juriul să-i acorde votul de încredere, ci și publicul, care nu a rămas indiferent la prestația acesteia pe parcursul întregului sezon.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frică”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Paul Szabo își spune nemulțumirile într-un număr senzațional de stand-up. Delia:„Ș... Mădălina Mihai a câștigat marele premiu și trofeul în finala sezonului 16 iUmor. Ce au spus jurații: „Nu ți-am simțit em...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x