Antena Căutare

Ioana State, amuzantă cât cuprinde: ”Am observat că nu mai este la modă bichonul ca animal de companie. Acum este păunul. Când pă unul când pă altul...”

Ioana State este o altă finalistă a emisiunii, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Ioana State este o altă finalistă a emisiunii, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Prestația a fost foarte apreciată de telespectatori, care i-au acordat voturile pentru a ajunge în finala show-ului. Însă ce ne-a pregătit pentru această seară?

Un număr senzațional, plin de umor și ironii, poante și nu numai. Și cum ai putea să nu o placi, mai ales când se amuză pe un ton glumeț: „Ceea ce ți-e destinat, va găsi o cale să ajungă la tine. Mulțumesc Poștei pentru amenzi!”

Ioana State, oferă pe scena iUmor câteva sfaturi pentru cei care vor să slăbească. ”Toată treaba este pe psihic. Repetă mereu - ”voi slăbi”, dar fă-o în gând că este urât să vorbești cu gura plină...”, spune concurenta.

Și, maaaare atenție doamnelor, Ioana State, spulberă mituri: ”Am aflat că nu toți bărbații înșeală. Sunt doar multe femei care se cred într-o relație!”

Vă reamintim că Ioana State, o angajată a unei companii de IT, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă, a vrut să afle dacă are umor și offline. Ioana și-a luat inima în dinți și s-a supus scrutinului și nu a greșit! Da, Ioana, ne-ai făcut să râdem cu gura până la urechi!

Mihai Bendeac a venit la iUmor îmbrăcat cu haina bunicului său: ”Are 50 de ani!” Haina, căci bunicul e mult ma veteran!... Cheloo: „Eu cred că acum domnul Mane Voicu are un tremur de genunchi drept fantastic!”. Finalistul nu a tremurat deloc ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x