Căutare Live

Alexandru Țiproc, mare inventator și descoperitor, candidează să fie rege peste români! Ce număr i-a dat gata pe toți? „Sunteți o comoară națională”

tAuto-proclamatul rege al invențiilor a revenit pe scena de la „iUmor” cu o nouă creaţie! Alexandru Ţiproc a fost one-man-show cu orchestra inventată de el! De data aceasta, juriul și publicul au râs cu lacrimi!

Auto-proclamatul rege al invențiilor a revenit pe scena de la „iUmor” cu o nouă creaţie! Alexandru Ţiproc a fost one-man-show cu orchestra inventată de el! De data aceasta, juriul și publicul au râs cu lacrimi!

Este vorba despre o orchestră inventată de el, pentru a-l acompania în momentele de inspirație artistică. Și, cu mult curaj, Alexandru Țiproc a dat drumul la mașinărie și în platoul emisiunii „iUmor” a răsunat...un imn glorios!

„Sunt mare observator și descoperitor în orice domeniu tehnic, în politică, în absolut tot. Eu dacă mă enervez, în trei luni de zile candidez pentru postul de rege”, s-a lăudat concurentul.

A fost show de zile mari pe scena „iUmor” și toată lumea s-a distrat copios!

„Sunteți o comoară națională, domnul meu”, a concluzionat Cheloo, la final.

Urmărește clipul video de mai sus ca să savurezi spectacolul ce l-a trimis pe concurent mai departe în competiție!

Băieții de la Impro Silver, show inedit de improvizație, cu doar câteva cuvinte! „De când mama mea m-a făcut...”... Fântâni umane, declarații de iubire pentru Mihai Bendeac și invenții bizare, în cea de-a opta ediție a emisiunii „iUmor”...
Ultimele știri