Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Augustin Pop, o călătorie în teatrul radiofonic. Cheloo a simțit nevoia să închidă ochii

Augustin Pop, alintat „Popică” de către prieteni, a propus pe scena iUmor un moment artistic special, interpretând o poezie cu o povață subtilă. Concurentul și-a demonstrat talentul actricesc, iar vocea sa le-a amintit juraților de teatrul radiofonic.

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Augustin Pop, o călătorie în teatrul radiofonic. Cheloo a simțit nevoia să închidă ochii Galerie
Augustin Pop le-a propus juraților iUmor o călătorie în teatrul radiofonic | iUmor/Antena1

Augustin Pop a mai colaborat în trecut cu Antena 1, fiind realizatorul emisiunii animate „Animat Planet Show”. Concurentul are un studio de animație, însă în ediția cu numărul 11 iUmor a decis să își exploateze și un alt talent, propunând pe scenă un moment artistic.

Augustin a pășit pe scenă cu o energie debordantă, recitând apoi o poezie scrisă de Ion Maximilian, care arată cum mintea umană poate face uneori din țânțar armăsar. La început, concurentul i-a făcut pe cei prezenți să se întrebe despre ce este numărul.

Augustin Pop a transformat recitarea poeziei într-o adevărată scenetă de teatru, având în vedere interpretarea sa. Concurentul le-a stârnit interesul celor din sală, care s-au lăsat purtați de spiritul său artistic. La un moment dat, Cheloo a închis ochii, explicând ulterior de ce a recurs la acest gest.

Jurizare Augustin Pop, la iUmor sezonul 13

„Cătălin, trezește-te, s-a terminat”, i-a spus Costel lui Cheloo, la finalul numărului. Cântărețul a punctat că a fost atent, dezvăluind în cadrul testimonialelor că este chiar pasionat de teatru radiofonic, iar momentul concurentului i-a amintit de acest domeniu.

Costel îl cunoștea deja pe concurent. „Poezia este extraordinară. Îmi place foarte mult ideea. E un fel de trip up comedy”, a spus el.

Jurații au împărtășit de această dată aceeași opinie în legătură cu momentul artistic prezentat de Augustin Pop, numărul său fiind recompensat cu 4 voturi pozitive.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Luminița Dulgheru, prietena Nicoletei Luciu, roast plin de săgeți: „Fanii ei..”... iUmor sezonul 13, 6 noiembrie. Doinița Oancea, roast pentru „colega” Nicoleta Luciu. De ce voia actrița să fie călugăriț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x