Antena Căutare

Nae Niculae, băiatul cu Like-urile de la iUmor: „După iUmor, au început să apară admiratoarele. Au fost două”

Nae Niculae, băiatul cu Like-urile de la iUmor, a venit la Star Matinal și a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a urcat pe scena de la iUmor. „A urmat un val. A fost exact cum a venit ananasul după '90. De la liza din Dragon am ajuns să fac spectacole”, a spus acesta.

Nae Niculae, băiatul cu Like-urile de la iUmor, a venit la Star Matinal și a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a urcat pe scena de la iUmor. „A urmat un val. A fost exact cum a venit ananasul după '90. De la liza din Dragon am ajuns să fac spectacole”, a spus acesta.

După ce a încins atmosfera din platou cu un număr de stand-up comedy, Nae Niculae a vorbit despre impactul pe care l-a avut apariția la „iUmor” asupra vieții sale.

„Viața mea s-a schimbat total. A fost un val, exact cum a fost ananasul după 1990. Venind de la Liză din Dragon, să ajung s fac spectacole de stand-up...a fost minunat.

Am început să am spectacole, fani, apoi au apărut și admiratoarele - au fost două.”

Care este cea mai proastă glumă pe care a făcut-o vreodată?

„Cea mai proastă glumă cred că am făcut-o cu soția unui mafiot. Nu pot să o reproduc la TV, dar am avut noroc, doamna a înțeles poanta.”

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.ro

Varză este al treilea concurent trimis în finala iUmor din cel de-al șaselea sezon... Prezentatorul iUmor Dan Badea a devenit tată: ”M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x