Antena Căutare

Nu, nu, nuuu, nu se poate AȘA CEVA! Ce face Mihai Bendeac când... n-are ce face? "M-am uitat chiar şi patru ore la ETNO TV" Motivul e URIAȘ!

Omul cât trăiește, învață (sau experimentează), spune o vorbă din popor! Cam așa se poate defini această declarație a lui Bendeac.

Omul cât trăiește, învață (sau experimentează), spune o vorbă din popor! Cam așa se poate defini această declarație a lui Bendeac.

Aflat în plin proces de alegere a celor mai neașteptate momente de la iUmor, Bendeac a povestit cum, aflat într-o seară într-o stare de... plictis, s-a uitat la ETNO TV timp de patru ore.

„Nu pot să spun în ce stare eram, dar am stat timp de patru ore cu tv-ul pe ETNO, fără sonor, gândindu-mă de fapt, la ce s-or gândi cei care stau, cu rol de figuranți, la mese”, a mărturisit Bendeac.

Top MOMENTE TARI! Locul #10. Cea mai tare iluzie optică! Trupa Alb-Negru a făcut senzație pe scena „iUmor”!... Top MOMENTE TARI! Locul #09 Alexandru Tiproc, ”domnul cu țâțe”, care a inventat sutienul pentru alăptat: ”Matache, opreș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x