Surpriză uriașă pentru Delia! L-a revăzut pe Mirion Cristian, colegul de școală, și s-a lăsat cu show de zile mari! „Așa era și la orele noastre”

Revedere neașteptată pentru jurata Delia, pe scena „iUmor”! Un coleg de la „Dinu Lipatti” a făcut-o să retrăiască momentele amuzante din școală!

Revedere neașteptată pentru jurata Delia, pe scena „iUmor”! Un coleg de la „Dinu Lipatti” a făcut-o să retrăiască momentele amuzante din școală!

Violonistul Cristian Mirion a făcut senzație scena „iUmor”.

„Băiatul acesta mi-a amintit instant de școală, de Dinu Lipatti. Când l-am văzut cu vioara în mână mi-am amintit de orele de meditație, de orchestră... Aveam multe examene la instrument și aveam niște emoții de ne treceau toate apele, era îngrozitor”, a mărturisit Delia.

Cristian a improvizat un număr de umor în a citit partitura invers, apoi i s-a rupt arcușul! S-a lăsat cu show de zile mari, fiindcă interpretarea a fost una...savuroasă!

„Toate lucrurile acestea se întâmplau și la noi la școală, mai ales la orchestră era ca la iUmor”, a mai spus Delia.

Din păcate, concurentul nu a mers mai departe.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri