Antena Căutare

Top MOMENTE TARI! Locul #03. Îl mai știți pe nenea Manea, care l-a înmormântat pe Mihai Bendeac? ”Băi, dacă nu l-a înjurat bunică-mea pe ăsta!”

Gata, am ajuns pe podium, iar pe locul 3 îl avem pe nenea Manea (cu accentul pe litera a, da?), care l-a înmormântat pe Bendeac. Nu, nu e glumă! 

Gata, am ajuns pe podium, iar pe locul 3 îl avem pe nenea Manea (cu accentul pe litera a, da?), care l-a înmormântat pe Bendeac. Nu, nu e glumă!

„Când foarte mulți concurenți se gândeau că dacă mă duc acolo, mă înmormântează ăla, uite că a venit unul care m-a înmormântat el pe mine”, spunea Mihai Bendeac.

Chiar dacă s-a mai și distrat pe alocuri la acest moment, actorul ar avea totuși o problemă cu această situație: „Eu aș vrea să fiu incinerat. Puteți să vă gândiți la ceva apropo de treaba asta? Arde-te-ar focu’, Bendeac” sau ceva de genul acesta?

Ei bine, toată această scenă a adus critici dure din fața televizorului, în special din partea bunicii lui Mihai Bendeac.

„Mi-a povestit bunică-miu, cică l-a injurat bunică-mea pe ăsta încontinuu, cât a ținut momentul”, a povestit Mihai.

Top MOMENTE TARI! Locul #04. Cătălin Pădureţu, cel mai șmecher instructor de dans pe manele! Cheloo încă suferă după ce ... Top MOMENTE TARI! Locul #02. Fraților, pe Bendeac l-a bântuit ”Măicuța cosmică”: ”Am avut coșmaruri seri la rând!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x