Antena Căutare

Un concurent va face juriul să părăsească platoul emisiunii ”iUmor”

Un concurent se poate „lăuda” cu o mare realizare în ediția de duminică, ceva ce puțini au reușit la „iUmor”: să îi facă pe toți cei trei jurați să părăsească platoul emisiunii.

Un concurent se poate „lăuda” cu o mare realizare în ediția de duminică, ceva ce puțini au reușit la „iUmor”: să îi facă pe toți cei trei jurați să părăsească platoul emisiunii.

El își va continua totuși numărul și va alege să întrebe publicul:Am reușit să fac juriul să plece. Cred că sunt prima persoană... E de bine sau e de rău?.

Începutul numărului nu va prefigura totuși un asemenea final, cel puțin primele secunde când tânărul cu șapcă își va face intrarea pe scenă. Însă, doar până în momentul în care va deschide gura. Pentru că atunci când va începe să vorbească, pe două voci, cu șarpele numit „Bestie” desenat pe tricou și Delia, Mihai, Cheloo, dar și prezentatorii emisiunii îl vor privi cu alți ochi. Abia după ce își va încheia dialogul cu șarpele, el va mărturisi și motivul pentru care vine la „iUmor”.

Domnul Cheloo, pentru tine am venit astă seară cel mai mult. Sunt un mare fan încă de când eram mic. Versurile melodiilor tale parcă sunt făcute pentru mine, adăugând că este pentru prima dată când a compus o piesă de hip hop, pe care o va prezenta în primă audiție la „iUmor”.

Delia îl va recunoaște pe muzicianul aspirant de când acesta a venit și la X Factor, cu un număr de reggaeton.De la reggaeton la hip hop și împotriva societății e cale lungă... , adaugând că pesemne acesta nu s-a stabilizat încă la modul artistic, catalogând și prestația actuală ca fiind ...„puerilă”.

Mihai Bendeac va trece prin mai multe stări în fața acestui număr, alegând la un moment dat să fie răbdător, înțelegător și, mai ales, empatic cu suferința tânărului, care, după ce va încheia numărul artistic își va expune dificultățile legate de relațiile cu cei din jurul lui. În special cu femeile. Însă tirul verbal, fluxul și modul în care concurentul va schimba subiectele și o va reintroduce și pe Bestie în dialog, îl va face pe Cheloo sa intervină:Întrebare foarte personală: ai vreo problemă? Ai luat vreun tratament? Ai fost internat vreodată?”.

Dar, cum nimic nu e ce pare a fi, calitățile lui Mihai se vor întoarce în mod complet neașteptat împotriva lui, din cauza concurentului care-l va scoate din minți. Acesta va părăsi platoul împreună cu Cheloo. La rândul ei, Delia va rămâne șocată și va spune „vreau să îi dau alt vot, m-am răzgândit”, nu înainte de a ieși și ea de pe scenă.

Ce anume va face concurentul, cum îi va juca pe degete pe jurați și cum îi va năuci complet, telespectatorii vor vedea în ediția de duminică, a emisiunii „iUmor”, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cel mai spectaculos număr de umor vine de Paște la „iUmor”! Jurații vor privi cu uimire ce se întâmplă pe scenă... Alexandru i-a „infectat” pe toți cu cel mai tare cântec pe care l-ai auzit vreodată! „E foarte bine, dă-ți chelia cu mie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x