Antena Căutare

Andrei Cristian Geavela, un machedon la Junior Chef

Tânărul provine dintr-o familie de machedoni, el recunoscând că a învățat limba română de la desene animate

Tânărul provine dintr-o familie de machedoni, el recunoscând că a învățat limba română de la desene animate . Andrei este un artist desăvârșit, iubind pictura și bucătăria deopotrivă. El aseamănă pictura cu gătitul, "Desenul pe foaie este ca și desenul pe farfurie!".

Concurentul pornește plin de încredere în competiție, fiind convins că are talent, îndemânare, ambiție și promite să facă show.

El va găti pentru jurați o salată cu piept de rață, pere și brânză Roquefort. Pentru aceasta are nevoie de 16 ingrediente, motiv pentru care este felicitat de jurați "Record la Junior Chef!", strigă Prințesa Polonic și Vizante.

Andrei începe prin călirea cepei lioneze, pe care o scufundă într-o baie de ulei. Încă un motiv pentru Vizante să îi reproșeze că se consumă prea mult ulei pentru câteva rondele de ceapă. Actorul îi explică învățăcelului că soția lui Andrei va avea picioarele scurte de la atât cărat de sticle de ulei. "Am mai luat niște ulei pentru Andrei. Ne face două rondele de ceapă!", glumește Vizante.

Ajungând la subiectul delicat, fetele, Andrei îi explică politicos lui Vizi că nu se poate gândi acum la fete întrucât se concentrează la carne.

"Cu Vizante e greu! În momentele critice vine la tine și îți face capul calendar!", povestește micul Andrei.

Din pricina stresului, tocmai rondelele de ceapă au fost uitate pe foc. Fiind foarte arse, Andrei nu le-a mai adăugat la preparatul final.

Jurații sunt invitați la degustare. Aceștia gustă, se retrag și îi spun lui Andrei că este mult prea bun pentru competiție și din păcate nu poate merge mai departe pentru că ar însemna să anuleze competiția. Copilul pleacă cu lacrimi în ochi și este întors din drum de Roxana, care vrea să guste din preparat.

Ajunși în platou, cei trei jurați devorau farfuria și printre înghițituri reușesc să îi spună că are trei de DA!

Andrei îl alege desigur pe Horia Vîrlan.

Nicoleta întreabă, Vizante răspunde:"Vrei să fii prietenul meu?" - "DA!"... Nu toți concurenții au talent în bucătărie! Încă trei dintre ei au fost eliminați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x