Antena Căutare

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 9 și 10, din 22 septembrie. Eva rupe logodna cu Victor

În episoadele 9 și 10 din 22 septembrie, Victor și Eva trec peste situația jenantă din timpul logodnei. Cu toate acestea evenimente de tot felul se țin lanț, iar deznodământul duce la o ruptură între cei doi.

colaj Camera 609 cu Eva și Victor sărutându-se, inelul de logodnă aruncat la picioarele lui Victor și Eva și Diana care se ceartă Galerie
În episoadele 9 și 10 din 22 septembrie, Victor își dă seama că s-a îndrăgostit de Eva, însă evenimentele se succed de așa natură încât Eva rupe logodna | Antena1

În episodul 9, „Cum dregem busuiocul?”, Victor și Eva hotărăsc să continue logodna, însă acesta nu rupe relația cu Diana, care urmărește scopul impus de la început de mama sa.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Logodnă cu peripeții

Victor încearcă să o calmeze pe Diana, însă aceasta nu poate să își stăvilească nervii. Doina intervine între Diana și Eva, neacceptând ca Diana să îi ponegrească fiica. Eva se închide în cameră, iar Elisabetei îi vine rău din cauza celor întâmplate.

Doru îl recunoaște pe Vlady, însă nu-și dă seama de unde.

Elisabeta Pop îi cere iertare Doinei Georgescu. Aceasta nu înțelege cum Victor nu a rupt logodna cu Diana. Elisabeta îl trimite să-i ceară iertare Evei. Luminița pune paie pe foc. Elisabeta o trage la răspundere pentru nunta lui Vlady, însă aceasta îi promite că o să fie o nuntă mare la biserică.

Victor se duce la Eva și îi cere iertare. „Mie îmi pare rău, că a aflat așa”, spune Eva despre situația cu Diana.

În tot acest timp, Adina și Luminița vorbesc despre bărbați. Fiica cea mare a Doinei o reține pe mătușa lui Victor pentru o discuție mai lungă.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Regrete târzii

Mircea se întreabă cum a aflat presa că familia Pop este la Eva, însă Luminița neagă orice acuzație. Victor le dezvăluie că ar fi dorit să îi mărturisească Dianei adevărul personal și să nu afle astfel.

Violeta și Sergiu o duc pe Diana acasă. Aceasta le cere socoteală părinților lui Victor pentru cele întâmplate. Sergiu o întreabă de unde a știut să vină acasă la Eva. Aceasta îi mărturisește că a văzut postările Florentinei.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Logodna continuă

Florentina continuă postările pe rețelele de socializare. Le acaparează și pe Mara și Lara. Eva iese cu Victor, însă nu acceptă să fie sărutată, când acesta își ia rămas-bun.

Doina consideră că evenimentele au fost mai urâte decât la căsătoria Adinei cu Doru. Familia Georgescu nu înțelege cum de Diana a aflat adresa. Doru se apără când e bombardat cu întrebările femeilor. El susține că este nevinovat, însă nu este crezut.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Diana îl pălmuiește pe Victor

Felicia ajunge la casa familiei Pop și doreșe să afle ce s-a întâmplat. Violeta îi povestește cele întâmplate între Eva și Victor. Mama lui Victor susține că o să fie o căsătorie de formă pentru copilul acestuia.

„Victor nu și-a dorit nimic din toate astea”, spune Sergiu și atrage vina asupra lui și a Violetei pentru căsătoria fiului lor cu Eva.

Victor ajunge și vrea să discute cu Diana, însă aceasta îl pălmuiește și pleacă. Felicia îl convinge că are doar nevoie de puțin timp să se calmeze.

„Astea două nu erau în Dubai?” întreabă Sergiu, după ce pleacă cele două femei.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 9 și 10, sezonul 2, din 21 septembrie 2023. Alice obține custodia lui Robi

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Eva se agață de momentele plăcute petrecute cu Victor

Eva rememorează momentele plăcute petrecute cu Victor. Familia îi este alături în clipele grele.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Stresul de a ajunge în gura lumii

Violeta se liniștește după ce verifică în presă dacă a apărut vreo știre și vede că nu e nimic.

„Nu pot să cred cum am reușit s-o rănesc și pe una și pe alta. (...) Trebuie să merg la Diana și să-i explic”, le spune Victor părinților.

„Mama te iubește”, își ia Violeta rămas-bun de la el.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Planul continuă

Felicia o anunță pe Diana că Victor vrea să o vadă. Fata refuză. Însă Felicia o convinge să lase furia deoparte.

„Mai bine trăiesc pe străzi decât cu demnitatea călcată în picioare”, îi spune Diana furioasă.
Însă Felicia nu se lasă. Femeia știe foarte bine ce urmărește: „Bagă-ți mințile-n cap, fetițo. Tu pe ce lume trăiești? Îmi spui tu mie că te tratez ca pe un personaj din basme? Păi chiar ești dacă gândești așa. Suntem într-un mare rahat. Taică-tu ne-a băgat într-un mare căcat. (...) Demnitatea nu ține de foame! Fii chibzuită! Planifică-ți mișcările. Urmărește-ți scopul! Îl chem?”

Victor intră la Diana.

Citește și: Noutățile lunii septembrie în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Coincidențe

Doina și Eva discută despre Insula iubirii când se întâlnesc cu Victor Popescu, medicul ginecolog. Acesta le spune că bunica sa locuiește în apropiere și le roagă să-l tutuiască.

Doina îl invită la o cafea la ele acasă, sperând să facă publicitate firmei de decorațiuni. Victor Popescu este fermecat de Doina Georgescu. Eva îi povestește că atunci când era mică voia să devină fotbalistă. Cei doi au asta în comun și este posibil să se fi jucat împreună când erau mici.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Victor continuă relația cu Diana

Victor îi cere scuze Dianei. Aceasta încearcă să-i explice propria perspectivă. Victor îi povestește cum s-a întâmplat totul cu Eva.

„Eu știu că-ți cer foarte mult, încearcă să mă înțelegi și pe mine... este o presiune foarte mare și din partea alor mei. Eu trebuie să mă căsătoresc cu fata asta”, îi spune Victor. „Nu e că vreau eu, trebuie. Nu am de ales”, continuă el.

„Dacă tu-mi spui: <<Nu, Victor, nu pot să fac asta, nu pot să te aștept>>, eu te înțeleg și o să-ți respect decizia, dar te implor, mai gândește-te.”

„M-am gândit deja. Și mi-e foarte, foarte greu, dar te iubesc foarte mult. O să te aștept”, îi răspunde fata.

Felicia este mândră de ceea ce a reușit să facă împreună cu Diana.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Eva află că Victor continuă relația cu Diana

Mara și Adina vorbesc despre Marius. Acesta ajunge cu Victor la Eva acasă, însă Victor îl trimite la birou cu niște acte.

Victor îi surprinde pe Eva și pe medic discutând. Cei doi vorbesc despre sarcină și despre cum se simte Eva. Medicul o invită la cursul de Pilates, iar după apariția lui Victor pleacă.

Victor se interesează de starea Evei și a bebelușului. Eva întreabă de Diana, iar el o asigură că a lămurit situația. Totodată o anunță că relația cu Diana nu s-a rupt, iar Eva e surprinsă că tânăra a accepta ca iubitul ei să se căsătorească.

„Hai să evităm situații de genul pe viitor”, îi spune Eva.

„Tu cu doctorul?” întreabă Victor.

Eva îl roagă să nu-i spună Doinei nici de contract, nici de continuarea relației cu Diana.

„Sper că ai rezolvat problemele, altfel te-am scos de la inimă”, îi spune Doina lui Victor.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. „Cea mai fericiră zi din viața mea!”

Pentru Florentina, cea mai fericită zi din viața ei a fost când a văzut fața Dianei când i-a surprins pe Victor și pe Eva. Iar pentru Luminița atunci când a văzut-o pe a Luminiței.

Violeta vine să o amenințe voalat sau nu pe Florentina pentru cele întâmplate la logodna lui Victor.

„Ia, gata, că m-am săturat”, le strigă ea.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 9, din 22 septembrie. Revanșa

Elisabeta îi cere socoteală Violetei pentru că a mințit-o în legătură cu situația cu Diana.

„Trebuie să ne revanșăm față de familia asta, după tot scandalul ăla”, le cere Elisabeta.

Victor ajunge acasă și le dă vestea despre investitorul din America care dorește să se întâlnească pentru a discuta despre firmă. Bunica îi sugerează să o invite și pe Eva la întâlnirea respectivă, după care Luminița propune să meargă și Vlady cu Florentina.

Episodul 9 se termină cu scena în care Eva îi povestește Adinei despre planurile lui Victor.

„Aș fi preferat să mă întâlnesc cu doctorul ăla al mamei în seara aia. Măcar el pare că mă place sincer”, îi spune ea.

Citește și: Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 7 și 8, din 15 septembrie. Eva și Victor se logodesc, iar Diana îi surprinde

În episodul 10, „Gelozia, bat-o vina”, totul ia o turnură neașteptată de la o scenă la alta. Deși Victor crede că s-a îndrăgostit de Eva, totul se năruie.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. „Gelozia, bat-o vina”

Eva se duce la cursurile de Pilates ținute de medicul Victor Popescu, iar Victor Pop apare și el. Cursul începe, iar Victor dă ture în jurul locului unde medicul își ține cursul. Acesta chiar face exerciții aproape de participantele de la curs atunci când Victor Popescu este aproape de Eva.

La finalul cursului, Eva aude o discuție dintre două participante la curs despre Victor și intervine spunându-le că este logodnicul ei.

Victor o așteaptă după curs. „El e logodnicul meu cu care vorbesc chestii de logodnici. (...) Sunt tatăl copilului tău, dă-mi voie să am grijă de tine”, îi spune acesta Evei.

„Dar ești sigur că Diana nu se supără?” îl întreabă ea.

„Hai să nu ne certă”, îi cere acesta.

Victor o duce acasă până la urmă, iar pe drum ascultă melodia „care i-a adus împreună”. Eva își aduce aminte serenada de dinainte să accepte cererea lui Victor în căsătorie.

„Și eu care credeam că fac un gest frumos”, îi spune Victor.

Eva ajunge acasă cu un zâmbet mare pe chip, iar fetele vor să afle mai multe despre cum a decurs totul.

„Dar, ce, e gelos?” întreabă ele. Însă Eva le răspunde: „Îi e frică să nu-i fac ceva copilului. El crede despre mine că sunt o împiedicată.”

„Mama, nu e ca și cum eu cu Victor chiar ne iubim (...) ne căsătorim pentru copil și gata”, le răspunde Eva.

„Să-mi spui tu mie cuțu dacă ăștia doi nu se iubesc”, spune Doina după ce Eva urcă la ea în cameră.

Victor este pregătit să afle totul despre creșterea copiilor. Acesta se documentează temeinic și citește cărți pe subiectul respectiv.

Eva rememorează scenele din parc cu Victor, iar zâmbetul îi revine pe chip.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. Elisabeta și Violeta planifică o zi de cumpărături

Elisabeta îi cere Violetei s-o sune pe Doina, pentru a o invita pe Eva la cumpărături. Bunica vrea să-i cumpere tinerei o rochie superbă pentru cina cu investitorul.

„Violeta, în viață nu totul se rezumă la bani”, îi spune bunica. „Să știi că mie îmi place familia asta, sunt fete bune”, mai adaugă ea.

Doina este de acord să iasă la cumpărături cu mama lui Victor. „Victoraș te invită în oraș”, îi dă aceasta vestea Evei.

De asemenea, Luminița o obligă pe Flori să facă sport pentru a arăta mai bine decât Eva la întâlnirea cu investitorul.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. Doru îl șantajează pe Vlady

Doru se duce la birou la Victor pentru a face rost de bani, după ce a pierdut tot ce avea la pariuri. Acolo îl întâlnește pe Vlady, iar Roxana îi dezvăluie adevărata identitate a acestuia.

Doru îi cere lui Vlady un job de bodyguard la firmă, însă după ce Vlady îi dă un pumn pentru a vedea cât de puternic e, Doru îi propune să fie șofer. Vlady refuză, dar Doru îl amenință că îi va spune lui Victor că el a chemat paparazzi la Eva acasă în ziua logodnei.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. Sesiunea de cumpărături

Elisabeta și Violeta se pregătesc să plece la cumpărături, iar Luminița și Florentina li se alătură.
Violeta încearcă să le îndepărteze, însă Elisabeta este de acord să se alăture și cele două. Ea le întreabă când o să fie nunta la biserică dintre Vlady și Florentina. Luminița vrea să urgenteze cununia religioasă.

Citește și: Serialul de suspans pe care trebuie să-l vezi vara asta. Dispariții misterioase și scene de acțiune deosebite, doar în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. Victor află că Vlady l-a angajat pe Doru

„Ești sigur că vrei să vii? O să fie boring... muncă, astea...” îi spune Victor lui Vlady încercând să-l convingă să nu meargă la întâlnire.

Vlady crede că investitorul i-ar da bani și pentru ideile lui.

„Te rog să nu mă faci de rușine. E foarte important pentru mine”, subliniază Victor. Însă Vlady are alte planuri și îl întreabă cine o să-l însoțească: Diana sau Eva.

Victor îi spune că bunica a invitat-o deja pe Eva.

Apare Doru, iar Vlady îl anunță pe Victor că e noul lui șofer. „Păi, ce, numai tu să ai șofer? Na că mi-am tras și eu șofer”, îi spune Vlady vărului său.

„De ce l-ai angajat, Vlady? Ca să spioneze pentru tine la Eva acasă?” îl întreabă Victor.

„Nu (...) adică nu-mi vine să cred că nu m-am gândit la asta”, îi răspunde Vlady.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. Eva își alege rochia pentru întâlnire

Elisabeta îi spune Evei că Victor a rugat-o pe ea să o invite personal. De asemenea, o anunță că soarta firmei lor de arhitectură depinde de întâlnirea cu investitorul american. Flori și Luminița nu cad de acord asupra articolelor vesimentare potrivite pentru întâlnire. Elisabeta îi sugerează alte haine.

Doina îi alege Evei multe rochii pentru a le proba, iar Elisabeta adaugă și ea la numărul deja mare pe care tânăra le ține în brațe. Bunica este de părere că Eva va face alegerea potrivită.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. „De ce uit mereu de ea?”

„De ce uit mereu de ea?” îl întreabă Victor pe Marius când vede că îl sună Diana.

„Am eu o teorie”, îi răspunde șoferul.

„Ai fost cu... aia?” întreabă Diana.

Victor nu îi spune Dianei de cina de afaceri și o minte că a răcit, astfel încât să nu îl viziteze.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. „Cineva te iubește și e în camera asta”

Vlady și Florentina ajung primii la întâlnire. „Asta să știi că e ultima oară când merg cu bunică-ta la cumpărături”, îl previne Florentina.

Victor ajunge împreună cu investitorul american, iar Eva intră imediat după. Victor rămâne uimit de apariția tinerei. Acesta o prezintă ca fiind logodnica lui. Spre deosebire de Vlady și de Florentina, Eva și Victor vorbesc perfect engleza. Victor îi spune investitorului despre afacerea Evei.

Florentina nu este de acord să mănânce sushi, fiind „o mâncare prea sănătoasă”. De asemenea, aceasta postează pe rețelele de socializare o fotografie cu ei la întâlnire.

Diana o vede și are o criză de nervi, însă și de această dată o calmează Felicia.

Florentina nu se descurcă să folosească bețișoarele, astfel că aruncă mâncarea pe hainele investitorului. Vlady intervine și vrea să îi propună o afacere americanului, însă totul devine un haos. Eva salvează situația, dăruindu-i investitorului un cadou. Acesta este impresionat și îl felicită pe Victor pentru alegerea făcută.

Toți primesc prăjiturele cu răvaș: „Cineva te iubește și e în camera asta” este mesajul pe care îl primesc cei doi logodnici, Victor și Eva.

Victor îi mulțumește Evei, deoarece datorită ei au făcut o imagine bună.

„Nu o fac din răutate”, îi mărturisește Victor fetei după ce o duce acasă. Acesta dorește ca Eva să înțeleagă de ce poate părea uneori arogant.

„Este un mecanism de apărare”, aprobă tânăra. Eva crede că a mișcat copilul, dar își dă seama că e de la mâncare.

Victor o sărută înainte ca aceasta să coboare din mașină, iar ea îi răspunde la sărut.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. Diana o confruntă pe Eva

Diana se duce a doua zi la Eva acasă și îi aruncă vorbe foarte urâte.

„Ascultă-mă bine, panaramo, (...) Eu chiar sunt viitoarea soție a lui Victor. (...) Sunt aici să te trezesc pe tine la realitate. (...) Când se naște copilul ești pa”, îi strigă Diana. De asemenea, aceasta o asigură că Victor știe de vizită și de scopul vizitei ei. Eva o alungă din curte.

Înainte de a pleca, Diana o asigură că Eva o să dispară din viața ei și a lui Victor, iar ea o să fie o mamă mai bună pentru copil.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. „Nu te mai dușmăni cu frații”

Mircea și Sergiu discută despre evenimentele din familie. De asemenea, își aduc aminte lucruri din copilărie.

„Crezi că e dezamăgit de noi?” întreabă Mircea, referindu-se la tatăl lor.

„Ăsta se distrază, mă”, îl asigură Sergiu.

Cei doi sunt chemați de soțiile lor în casă. „Mai corect ar fi: nu te mai dușmăni cu frații”, răspunde Mircea când este strigat în casă de Luminița care nu vrea ca el să „fraternizeze cu dușmanii”.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 10, din 22 septembrie. Eva rupe logodna

Victor este la birou și recitește mesajul de pe răvaș. Se întreabă dacă este posibil să se fi îndrăgostit de Eva, în timp ce rememorează momentele din seara precedentă. Tocmai atunci primește un telefon de la Eva, care vrea să se întâlnească.

„Tocmai mă gândeam la tine”, îi spune el, însă tânăra pare foarte serioasă.

Eva ajunge supărată la întâlnire și îi spune lui Victor că înțelegerea lor a picat și că nu se va căsători cu el.

„Să uiți că eu și copilul ăsta existăm”, îi spune în timp ce îi înapoiază inelul.

Citește și: Provocarea destinului și Provocarea Destinului Plus, două canale exclusive noi, disponibile în AntenaPLAY din 11 iulie

Despre Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este cel mai nou proiect marca DreamFilm Production. Cu episoade noi în fiecare vineri, de la 20:30, serialul difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY spune povestea lui Victor și a Evei.

Serialul romance, adaptare după producţia turcească Room 309, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim-plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x