Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 5 și 6, sezonul 2, din 7 septembrie 2023. Lia află cine este donatorul și ce îi leagă

În episioadele 5 și 6 din Lia - Soția soțului meu Lia face transplantul de rinichi și află cine este donatorul anonim și ce relație este între ei. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

colaj lia episoadele 5 și 6, Lia sărutându-se cu Petru, Lia având un coșmar cu mâinile lui Laur la gură și Lia în timp ce este dusă în sala de operații o observă pe Carla într-un scaun cu rotile Galerie
Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 5 și 6, sezonul 2, din 7 septembrie 2023. Lia face transplantul de rinichi | Antena1

Episodul 5, „Imprevizibil”, începe cu imaginea Liei și a lui Petru ajunși în cele din urmă acasă. Cei doi încearcă să accepte noua realitate.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Amintirile sunt dureroase, dar fac parte din ceea ce suntem

Lia și Petru par să fi făcut pace cu prezentul. Ei încearcă să accepte situația așa cum este. Petru îi dăruiește Liei un tablou cu ea dansând, dar Lia nu vrea să-și aducă aminte de acea perioadă pentru a nu se confrunta cu ceea ce a pierdut. Petru e de părere că tabloul ar putea să o motiveze.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Otilia află ce pune la cale Alice

Răzvan îi dezvăluie Otiliei noul plan al lui Alice și o roagă să o împiedice să-i facă rău lui Robi.
Otilia încarcă să o facă pe Alice să vadă cât de greu o să-i fie lui Robi în timpul procesului, dacă aceasta se încăpățânează să ceară custodia copilului.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Traume de familie

Ema îl întreabă pe Pavel de situația cu Gabi. Pe cei doi încă îi macină discuția cu Nae și consideră că ar trebui să-i spună lui Petru.

Ema crede că Otilia i-a crescut pentru că s-a simțit vinovată, însă Pavel îi povestește despre problemele părinților. El crede că ei doi s-au iubit în ciuda problemelor. Emei îi este foarte greu să-și exprime sentimentele și este de părere că toți trei au această problemă în urma a ceea ce li s-a întâmplat.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Carla încearcă să afle mai multe detalii despre bona ei

Gianni ar vrea ca fiica lui să se mute acasă, însă Carla nu poate trece peste amintirile care încă o bântie. Încearcă să-l întrebe de bona ei, dar Gianni evită să îi dea prea multe detalii, în schimb o întreabă dacă a aflat unde este marfa.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Petru cedează în fața Mariei

Petru cedează în fața Mariei. Acesta este la capătul puterilor și nu crede că mai are cum să o ajute pe Lia. De asemenea, se simte vinovat pentru situația Liei. Maria îl asigură că Lia o să fie bine, ea consideră că nu trebuie să se resemneze, ci să lupte să rezolve problemele.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. El Capitan îl salvează pe Tavi

El Capitan îi salvează viața lui Tavi și află că Gianni a încercat să-l omoare. Cei doi se tem pentru viața lor. Ulterior, aceștia află că au dispărut drogurile. Îl bănuiesc pe Andi.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 3 și 4, sezonul 2, din 31 august 2023. Care e identitatea Liei

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Otilia o înfruntă pe Alice

Otilia îi spune lui Alice că nu o s-o lase să îi facă rău lui Robi. Tânăra caută avocați cu experiență, astfel încât să câștige cazul împotriva lui Petru. Sunt întrerupte chiar de el, care îi cere ajutorul Otiliei pentru a afla cine i-a donat sânge Liei.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Medalionul

Lia îi mărturisește Danei că, în ultima perioadă, se gândește tot mai mult la mama ei, dar că nu își amintește prea multe lucruri. Realizează că nu mai are medalionul. Dana se duce la Maria să-l caute.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Petru află de aventura Otiliei cu Nae

Pavel și Ema îi dezvăluie lui Petru legătura dinte Otilia și Nae. Petru pune la îndoială ceea ce le-a spuns Nae și o acuză pe Ema că ar căuta scuze pentru a-l ierta pe cel care a omorât-o pe mama lor.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Coșmarul devine realitate. „Ți-a fost dor de mine?”

Lia visează momentul în care a filmat scena din tablou. Visul se transformă în coșmar când aude cuvintelui lui Laur și rememorează împușcătura. „Ți-a fost dor de mine?” îi răsună în urechi înainte să o trezească apelul de la Petru.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Răzvan îi dezvăluie Liei planul lui Alice

Răzvan și Lia poartă o discuție despre interesele lui Alice. Tânărul îi dezvăluie Liei noul plan al lui Alice de a cere custodia lui Robi și de a-l decădea din drepturi pe Petru. De asemenea, acesta o să depună mărturie în favoarea lui Alice, fiind prea îndrăgostit de ea.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Maria și Carla se reîntâlnesc

Maria îi arată Carlei medalionul Liei și o întreabă dacă o recunoaște pe mama acesteia. Carla nu își aduce prea bine aminte dacă așa arăta bona ei, deoarece amintirile ei sunt vagi. Maria îi zice că este Elena, mama Liei, și îi spune că era deja însărcinată când l-a cunsocut pe fratele ei. De asemenea, îi mărturisește că Gianni nu știe de existența copilului.

Carla nu mai are nicio îndoială, Lia este sora ei. Maria o întreabă dacă ea e donatorul Liei și o roagă să o ajute cu transpalntul, deoarece viața Liei depinde de asta, dar Carla refuză.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Robi îl alege pe tatăl său

Petru și Robi fac temele împreună, iar copilul îl întreabă despre vizita la psiholog. Petru îi explică cum o să decurgă totul. Alice îi întrerupe, dar Robi îi spune că se descurcă mai bine cu tatăl lui.

Citește și: Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Descoperă povestea care te va captiva din prima secundă

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Carla află care este legătura dintre Mira și Andi. „Sângele apă nu se face”

Mira îi pvestește Carlei că a ajuns să fie apropiată de Andi, deoarece tatăl lui Andi și al lui Alice a adoptat-o, însă s-au răcit relațiile dintre ei după ce Andi a ales-o pe Alice. Acesta ar face orice pentru Alice, deoarece e sora lui.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Alice în înfruntă pe Petru. „Și Robi va fi doar al meu”

Petru nu vrea să-l lase pe Robi să creadă că tatăl a plecat de tot din casă. Alice îi mărturisește că a cerut custodia exclusivă și că e sigură că o să o și obțină, mai ales că din cauza lui Petru familia a avut de suferit de-a lungul timpului. „Eu sunt mama lui și știu cât de greu îi este copilului”, îi mai spune ea.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 5 din 7 septembrie. Carla decide să-i doneze rinichiul Liei

După discuția cu Mira, Carla decide să îi doneze rinichiul Liei cu o singură condiție. Vrea ca Lia să nu afle niciodată că ea a fost donatorul.

Episodul 5 se termină cu scena în care Dana o găsește pe Lia leșinată în casă. „Boala este un drum lung în care e important să nu-ți pierzi speranța și să fii mereu pregătit pentru neprevăzut”

Citește și: Ana Bodea, imagini senzuale în costum de baie, la piscină. Cum s-a lăsat fotografiată în vacanță: „Mai frumoasă decât Barbie”

În episodul 6, „Altcineva”, Lia află cine i-a donat rinichiul, dar și relația pe care o are cu donatorul.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. Lia cedează în fața lui Petru

Lia refuză să stea toată viața legată de aparatul de dializă. Petru o asigură că o să găsească o soluție. Medicul îi anunță că au găsit un donator și că va fi pregătită de operație.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. Viața lui Andi este în pericol

Laur l-a prins pe Andi și a aflat unde este marfa. Mira încearcă să-l salveze. Ulterior, aceasta îi promite Nadiei că o va ajuta să-l prindă pe Gianni.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. Alice află de transplantul Liei

Otilia îi spune lui Alice despre transplantul Liei. Alice nu primește prea bine vestea. Ea ar fi vrut ca Lia să moară.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. Miracolul din viața lor

Lia și Petru consideră un miracol faptul că este posibil transplantul. În cele din urmă pot zâmbi.

Citește și: Un nou serial coreean exclusiv în AntenaPLAY - The Road: The Tragedy of One

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. Gabi îi propune un târg lui Marcel

Gabi încearcă să-l convingă pe Marcel de faptul că viitorul copilului Danei ar fi mult mai bun dacă l-ar crește ea împreună cu Pavel. Marcel o dă afară din casă.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. Alice îl întoarce pe Robi împotriva lui Petru

Alice îi spune lui Robi că Petru nu mai este tatăl lui, că l-a uitat, acum fiind interesat doar de Lia.
Micuțul este devastat și se încuie în cameră.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. O umbră

În timp ce Lia este dusă în sala de operații, i se pare că o zărește pe Carla într-un scaun cu rotile.

Citește și: Loredana se întoarce la una dintre pasiunile ei, actoria. Artista va juca în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. Alegerea lui Petru

După ce medicul îi anunță că operația a reușit, Petru primește un telefon de la Otilia, care îi spune că Robi s-a închis în camera lui și că are nevoie de ajutorul lui. Petru trebuie să ajungă la fiul său.

El se ceartă cu Alice, care îl amenință că îl va răpi pe Robi, iar Petru nu o să-l mai găsească niciodată.

De asemenea, Otilia îi confirmă lui Petru ceea ce le-a povestit Nae.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. Marcel îl pune în gardă pe Pavel

Marcel îi spune lui Pavel despre planul Gabrielei. De asemenea, subliniază că nu este de acord și nu o să fie niciodată ca ei doi să-i crească nepotul. „La mine acasă cocșul cântă, călărește și găina face ouă”, îi mai spune el.

Pavel o confruntă pe Gabi pentru ceea ce i-a propus lui Marcel, iar aceasta îi propune să se ierte reciproc și să crească copilul Danei împreună.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. „Îmi vine să dansez de fericire”

Lia se trezește din anestezie, iar Petru o anunță că operația a reușit. „Îmi vine să dansez de fericire”, îi mărturisește ea.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 6 din 7 septembrie. Lia află cine este donatorul și ce îi leagă

Episodul 6 se sfârșește când Lia ajunge în rezervă la Carla, care îi mărturisește că sunt surori.
„Trebuie să apreciem când primim șansa la o nouă viață.”

Citește și: Virginia Rogin şi Julia Marcan se alătură distribuţiei serialului romance Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 2, se vede în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 24 august.

Proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite. Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi găsesc răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, începând din 24 august, de la 20.30, la Antena 1.

În completarea serialului, AntenaPLAY prezintă exclusiv pentru telespectatori proiectul „Lia - Tot ce nu se vede”, o producție originală. Prin intermediul imaginilor, fanii pot vedea cum se desfășoară o zi de filmare, ce fac și ce spun actorii în pauzele dintre duble și ce presupune realizarea unui serial de succes marca DreamFilm Production.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x