Antena Căutare

Începe serialul de comedie "Liber ca pasărea cerului". Ştefan Bănică şi Marius Florea Vizante, în rolurile principale

Cel mai nou şi spumos serial de comedie începe în această seară, după Observator, la Antena 1. "Liber ca pasărea cerului" este povestea a doi prieteni, unul mai interesant ca altul, ale căror poveşti de viaţă se împletesc în cel mai amuzant mod posibil. Îi veţi cunoaşte, aşadar, în scurt timp pe Orlando şi Ducu, întruchipaţi de Ştefan Bănică Jr şi Marius Florea Vizante, dar şi pe Stela, simpaticul personaj feminin jucat de Jojo.

Cel mai nou şi spumos serial de comedie începe în această seară, după Observator, la Antena 1. "Liber ca pasărea cerului" este povestea a doi prieteni, unul mai interesant ca altul, ale căror poveşti de viaţă se împletesc în cel mai amuzant mod posibil.

Îi veţi cunoaşte, aşadar, în scurt timp pe Orlando şi Ducu, întruchipaţi de Ştefan Bănică Jr şi Marius Florea Vizante, dar şi pe Stela, simpaticul personaj feminin jucat de Jojo.

Şi pentru că mai sunt puţine minute până când începe "Liber ca pasărea cerului", vă propunem să fiți alături de ei, de la 20:00, la Antena 1!

Duminică, marea premieră, la Antena 1 - Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) se întâlnesc, după 20 de... El e Orlando Popârlan și a găsit un "portmoneu": "Euro, dolari! Oare să iau tot sau să chem autoritățile?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x