Live acum
Prime Time 20:30Burlacul

Ducule, între două nu te plouă, dar nici bine nu-ți e! Cum să fii dat afară de la un interviu de angajare: „Mă hărțuiește!”

Liber ca pasărea cerului. Episodul 2. Cu o experiență de doar 23 de ani în domeniu, Ducu Popescu (Marius Florea Vizante) își încearcă norocul la un interviu de angajare la un post de meteo. Oare a reușit să se ridice la nivelul contracandidatelor?

Liber ca pasărea cerului. Episodul 2. Cu o experiență de doar 23 de ani în domeniu, Ducu Popescu (Marius Florea Vizante) își încearcă norocul la un interviu de angajare pentru postul de prezentator meteo. Cum a ajuns să fie acuzat de hărțuire sexuală?

Înconjurat de fotomodele, Ducu, jucat de Marius Florea Vizante, își așteaptă nerăbdător rândul la un interviu de angajare pentru un post de prezentator meteo. Doar că, se pare că 23 de ani de experiență nu sunt tocmai suficienți pentru a-și impresiona viitorul șef.

Dornic să ajute, atunci când își dă seama că o superbă domnișoară, fostă concurentă în reality-show-ul „16 într-un dormitor”, crede că Bucovina este în sudul României, intențiile bune ale lui Ducu sunt interpretate ca hărțuire sexuală!

Până la următoarea întâlnire cu simpaticele personaje ale serialului „Liber ca pasărea cerului”, dacă vreți să fiți la curent cu toate aventurile lui Orlando și Ducu, urmăriți paginile de Instagram vremealuiducu și eusuntorlando și pe pagina de Facebook Liber ca pasarea cerului.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube