Live acum
Prime Time 20:30Burlacul

A picat în plasa „văduvei negre”. Vicky îl pune pe Orlando la treabă: „Vai ce puternic ești. Ai reușit fără nicio sculă”

Operațiunea „Cabinetul” pare să meargă ca unsă. Orlando ajunge acasă la Vicky, clienta pe care ar fi trebuit să o jumlească de bani, numai că așa cum se întâmplă de fiecare dată, planurile inițiale nu se potrivesc cu cele de pe... teren

Operațiunea „Cabinetul” pare să meargă ca unsă. Orlando ajunge acasă la Vicky, clienta pe care ar fi trebuit să o jumlească de bani, numai că așa cum se întâmplă de fiecare dată, planurile inițiale nu se potrivesc cu cele de pe... teren.

Ajuns pe „rue Hagi Tudose”, Orlando pregătește terenul pentru venirea lui Ducu, sau doctorul Norsborg, cel care trebuie să aducă tratamentul miraculos, tratament care întinerește cât ai zice pește.

Până când va sosi Ducu, Orlando trebuie să-i satisfacă niște pofte respectabilei doamne, care a rămas văduvă în șase rânduri. Problemele sunt de ordin casnic. O scurgere înfundată la bucătărie, o țeavă în baie și gunoiul de la ușă. Toate în numele unei îmbogățiri peste noapte.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube