Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Liber ca pasarea cerului

SEZONUL 1 | INTEGRAL

Orlando pune la cale un nou plan. Se face manager și-l deghizează pe Ducu în profesor de dezvoltare personală

O nouă idee de afacere îi răsare în minte lui Orlando (Ștefan Bănică) și lui Ducu (Marius Florea Vizante), în urma căreia cei doi prieteni speră să obțină rapid banii mulți de care au atâta nevoie.

Liber ca pasarea cerului. Episodul 7. O nouă idee de afacere îi răsare în minte lui Orlando (Ștefan Bănică) și lui Ducu (Marius Florea Vizante), în urma căreia cei doi prieteni speră să obțină rapid banii mulți de care au atâta nevoie.

Liber ca pasarea cerului. Episodul 7. După ce Orlando află că profesorul de dezvoltare personală, care venise în salonul lui de masaj, are o conferință pe bani mulți, chiar în București, se aprinde "beculețul minții".

Liber ca pasarea cerului. Episodul 7. Așa că declanșează degrabă operațiunea “Eftemiu Varlaam”, se dă drept “managerul și agentul personal” al acestuia și îl deghizează pe prietenul său, Ducu, în profesorul Varlaam.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro