Live acum
Prime Time 20:30Adela

Orlando a găsit soluția perfectă pentru a face bani: „Țâțoasele ninja, atenție mare la mine. Trebuie să declanșăm operațiunea Cabinetul”

Goana după bani îl împinge pe Orlando să facă lucruri mai puțin onorabile. O soluție excelentă pentru obținerea unor venituri suplimentare este declanșarea operațiunii Cabinetul. Victima perfectă, mail-ul perfect și lovitura... perfectă

Goana după bani îl împinge pe Orlando să facă lucruri mai puțin onorabile. O soluție excelentă pentru obținerea unor venituri suplimentare este declanșarea operațiunii Cabinetul. Victima perfectă, mail-ul perfect și lovitura... perfectă.

Pentru a-și prelucra viitoarea mină de aur, Orlando apelează la cele două ajutoare de nădejde, „Țâțoasele ninja”. Cele două sunt puse la treabă de maestrul combinațiilor. Și pentru a reuși nici nu e nevoie de mare lucru. O gramatică relativă, un pic de imaginație, o limuzină și mult curaj pentru a face bani și din piatră seacă.

Mai exact, Orlando îi propune lui Ducu o nouă lovitură. Vrea să-i vândă unei doamne bogate – doamna Vichi Olaru, interpretată de actrița Gabriela Popescu, o miraculoasă cremă de întinerire, inventată de renumitul profesor suedez Norsborg, adică de... Ducu. Mia și Tatiana (interpretate de Alma Costin și Laila Abdel Hafiz), vecinele de la cabinetul de masaj din același imobil în care locuiește Orlando, îi vor ajuta în această escrocherie.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube