Antena Căutare

Vremea lui Ducu, din "Liber ca pasărea cerului". Începe duminică, 21 aprilie, la Antena 1!

Soare, nori, ploaie. O primăvară capricioasă în mare parte din ţară. Cum va fi prognoza meteo sâmbătă și duminică, în zi de mare premieră la Antena 1, aflați de la Ducu. E vremea lui Ducu!

Soare, nori, ploaie. O primăvară capricioasă în mare parte din ţară. Cum va fi prognoza meteo sâmbătă și duminică, în zi de mare premieră la Antena 1, aflați de la Ducu. E vremea lui Ducu!

Marius Florea Vizante interpretează, în serialul "Liber ca pasărea cerului" rolul lui Ducu Popescu, un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde în aceeași zi serviciul, casa și mașina, iar soția îl anunță că vrea să divorțeze. În ziua în care este concediat, Ducu îl reîntâlnește pe Orlando Popârlan, cel mai bun prieten al său din copilărie care, la rândul său, trece printr-o criză. Rolul lui Orlando este interpretat de Ștefan Bănică.

Nu-l ratați pe simpaticul Ducu, în fiecare seară, la rubrica meteo a Observatorului! Și mai ales, nu ratați marea premieră "Liber ca pasărea cerului", duminică, 21 aprilie, de la 20:00, la Antena 1!

Ștefan Bănică, interpretul lui Orlando, este un mare iubitor de animale: „Când eram mic, am avut pisici și hamsteri... Duminică, marea premieră, la Antena 1 - Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) se întâlnesc, după 20 de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x