Căutare Live

Cruzime fără margini, la Brăila! Câine găsit cu trei labe tăiate și abandonat în stradă! Ce a urmat | FOTO

Caz șocant în Brăila! O femeie a sunat imediat la Poliție după ce a gîsit un câine mutilat, chinuindu-se să trăiască! Animalul avea un picior tăiat și alte două tăiate până la tendon și zdrobite!

Câine mutilat la Brăila! Imagini șocante

O femeie din Brăila a trăit un adevărat șoc atunci când, în urmă cu câteva zile, a găsit un câine rănit extrem de grav. Animalul zăcea în curtea unei societăţi de pe Şoseaua Râmnicu Sărat și ea venea periodic la câine ca să-l îngrijească

A găsit câinele cu un picior tăiat și alte două având tendoanele tăiate și oasele zdrobite, probabil tot un rezultat al unor amputări nereușite.

“Eu consider că este mutilată pentru că are un picior tăiat complet, iar la cele două din faţă tendoanele şi oasele sunt zdrobite. Este o căţeluşă a străzii, de care m-am ocupat, am dus-o la sterilizat în urmă cu doi ani. O să încerc să o duc la o clinică acum, cred că va avea nevoie de proteze. Ideea este că în acest oraş se întâmplă lucruri de neimaginat, iar pentru noi, cei care vrem să trăim într-o ţară civilizată, nu mai este suficient să luăm animalele şi să le ducem la veterinar, pentru că ne-am distrus pur şi simplu. E momentul să se aplice legea.

Cruzime fără margini, la Brăila! Câine găsit cu trei labe tăiate și abandonat în stradă! Ce a urmat | FOTO

Câine mutilat la Brăila! Imagini șocante

Poză cu câinele mutilat din Brăila

Este greu, pentru că rana pare veche, medicul veterinar va şti mai multe, ideea este că este un caz clar de maltratare. În România există legislaţie. Eu, ca cetăţean, am luat decizia să anunţ Poliţia. Mai departe încerc să-i dau o şansă la viaţă căţeluşei”, declarat femeia pentru cei de la obiectivbr.ro.

Câinele a fost preluat de o asociație de salvare a animalelor

„Oasele care se văd sunt necrozate și nu mai există niciun vas sangvin care să facă legatura între labuță și pernuță. Nu vă speriati că va rămâne cu 3 cioate, pentru că această cațelușă va fi primul caz al asociației care va beneficia de lăbuțe bionice.

Dupa intervengia chirurgicala de astazi, urmeaza RMN-uri la cele 3 labute amputate, urmeaza proiectele 3D, cat si protezele facute de specialisti in Rusia. Urmeaza interventiile chirurgicale pentru montarea implanturilor, urmeaza lungi sedinte de terapie prin care micuta sa invete sa mearga din nou. Finalul, dupa cateva luni, o sa fie la noi acasa unde o asteptam cu drag si unde o sa-i oferim ce este mai bun.

Costurile la ce am enumerat mai sus pot ajunge pana la 15.000 ron. Cine doreste sa o ajute pe micuta, poate dona in conturile asociatiei”, a informat reprezentantul asociatiei Kola Kariola.

5 greșeli făcute de stăpânii de câini... Un miliard de animale au murit din cauza incendiilor din Australia. Care sunt speciile pe cale de dispariție din cauza d...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x