Live acumObservator 12
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

A adoptat un câine malformat și bolnav de cancer pe care l-au respins toți: "Vreau să-i ofer dragoste. Mi s-a spus că nu există tratament pentru boala lui..."

Patrupedul are o deformare în zona capului din cauza unei tumori, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru Luciano Karosas, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Berazategui, Argentina care l-a adoptat pe micuț indiferent de problema lui de sănătate.

Patrupedul are o deformare în zona capului din cauza unei tumori, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru Luciano Karosas, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Berazategui, Argentina care l-a adoptat pe micuț indiferent de problema lui de sănătate. A făcut orice pentru a-l ține în viață, ba chiar, a recurs la canabis pentru a-l face pe cățel să uite de dureri.

Patrupedul a fost respins de patru familii din cauza malformației sale și nu putea fi acceptat pentru acest lucru. Cancerul i s-a răspândit în organism până să ajungă în grija lui Luciano.

După ce tânărul l-a adoptat, acesta i-a făcut o serie de investigații pentru a-l vindeca, însă a primit o veste extrem de grea. Specialistul l-a avertizat că ar mai avea aproximativ 40 de zile de trăit.

„Mi-a fost greu să mă obişnuiesc cu ideea că avem atât de puţin timp de petrecut împreună. L-am dus la un medic veterinar care lucrează cu celule stem pentru a vedea ce am putea face, căutând mai multă speranţă (dar i-a dat 40 de zile de viaţă) şi mi-a spus că nu există niciun tratament care să poată întârzia acest moment. Am ieşit cu o bucată de inimă în mâna”, a spus el.

Luciano și-a dorit foarte mult să aibă grjă de bietul animal și să-i ofere un cămin sigur.

„Tot ce vreau este să încerc să-i ofer multă dragoste înainte să plece”, spune el.

Încercând să prelungească viaţa câinelui său, tânărul zâmbitor din imagini a decis să folosească uleiul de canabis ca parte a unui tratament care l-a făcut să se simtă mai bine. Văzând că animalul său de companie dă semne de recuperare, Luciano speră într-o minune.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro