Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Tendințe tunsori. Care sunt tunsorile la modă pentru sezonul primăvară-vară 2019

Tendințe tunsori. Care sunt tunsorile la modă pentru sezonul primăvară-vară 2019. Află din articolul a1.ro, care sunt tendințele cu privire la tunsorile pentru femei și ce modele de tunsori îți propunem pentru o stare de bine

Tunsori 2019

pinterest.com

Tendințe tunsori. Care sunt tunsorile la modă pentru sezonul primăvară-vară 2019. Află din articolul a1.ro, care sunt tendințele cu privire la tunsorile pentru femei și ce modele de tunsori îți propunem pentru o stare de bine

Dacă o dată cu venirea primăverii simți că ai nevoie de o schimbare de look, trebuie să vezi ce tunsoare ți s-ar potrivi înainte să te îndrepți către un salon de coafură. Primăvara și vara lui 2019 aduc noi tendințe în materie de tunsori pentru femei.

Frizuri și tunsori populare

Primăvara aceasta se poartă tunsorile simple, care accentuează trăsăturile feminine. Anul acesta este în vogă bretonul ce nu lipsește de pe podiumurile din întreaga lume. O altă frizură populară în 2019 este cea ușor neglijentă. Efectul unei dezordini ușoare îți poate da un look elegant, dar lipsit de griji.

Tendințe în 2019, și în special în sezonul de vară, se concentreze pe confort și comoditate, și, în consecință, acest lucru se va reflecta în modelele de tunsori.

Tunsori femei 2019

1.Tendințe tunsori 2019 - Tunsori bob

Tunsorile bob sunt de mai multe feluri. Trebuie să alegi ce se potrivește cu forma feței tale. O astfel de tunsoare e lejeră și comodă, pregătindu-te pentru zilele călduroase ale verii.

2. Tendințe tunsori 2019 - Carre pentru păr lung

Poada capilară e foarte importantă pentru o femeie și multe dintre ele iubesc să își păstreze părul lung, fără să facă schimbări drastice de look. Adaugă un plus de stil părului tău lung cu o tunsoare carre pentru păr lung.

3. Tendințe tunsori 2019 - Tunsori cu breton

Bretonul e încă la modă, fie că vorbim despre un breton drept, unul într-o parte sau unul de "marionetă" sau "păpușă", de la jumătatea frunții.

4. Tendințe tunsori 2019 - Tunsoare cascadă pentru păr lung

O schimbare nu înseamnă neapărat să îți transformi părul complet și să te tunzi scurt. Poți păstra părul lung pe care îl poți adapta noilor tendințe de tunsori feminine. Primăvara aceasta se poartă tunsorile în cascadă pentru părul lung.

Sursă foto: pinterest.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro