Antena Căutare

3 cele mai bune soluții pentru curățat făcute în casă

Dacă ai rămas fără soluții de curățat sau pur și simplu vrei să creezi propria soluție de curățare eficientă, noi îți propunem câteva variante la îndemâna oricui.

Dacă ai rămas fără soluții de curățat sau pur și simplu vrei să creezi propria soluție de curățare eficientă, noi îți propunem câteva variante la îndemâna oricui.

1. Soluție pentru calcar

Ameastecă oțet din vin de 9 grade si coaja de la o portocală. Lași amestecul într-un borcan și îl acoperi. Soluția trebuie să stea la macerat o săptămână - două, înainte de a fi folosită.

Pentru o eficiență sporită, pune amestecul într-un pulverizator și pulverizează doar pe suprafețe uscate. Fie că alegi să cureți robineți, chiuveta sau faianța, trebuie să lași soluția să acționeze câteva minute înaite să ștergi cu buretele.

Cum faci curățenie de Paște cu bicarbonat de sodiu. Cele mai bune trucuri și rețete

2. Scapă de rugină cu un cartof

Ai nevoie de un cartof, puțin bicarbonat de sodiu sau sare. Scapă de rugină frecând suprafața ruginită cu acest amestec iar rezultatele vor fi incredibile.

3. Curăță grăsimea cu ajutorul unei lămâi

Dacă n-ai găsit încă o soluție pentru grăsimea întărită din cuptorul cu mirounde, noi venim cu o idee simplă și eficientă. Elimină murdăria cu zeamă de lămâie. Nu doar că o să te ajute să scapi de grăsimea, dar va fi bună și pe post de odorizant.

4. Soluție de curățat geamuri

Ai nevoie de: alcool izopropilic, amoniac, apa și puțin detergent de vase. Amestecă-le pe toate și șterge geamurile. Ai grijă să nu atingi părțile de aluminiu cu această soluție pentru că le poți deteriora.

Citește și:

Paște 2019. Cum îți pregătești casa de Paști în 7 pași simpli

Cum să îngrijești orhideea în casă. Trucuri pentru a avea flori în tot timpul anului... Amenajări casă. Cum să amenajezi eficient și cu stil o bucătărie mică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x