Antena Căutare

(P) Creează un design exterior modern, ecologic şi durabil

Te-ai mutat de curând într-o casă pe pământ şi vrei să îţi amenajezi exteriorul, ţi-ai propus să trasformi o curte veche într-o oază de relaxare sau să aduci un aer de noutate casei de la ţară, atunci este bine să urmezi câţiva paşi importanţi, astfel încât spaţiul tău exterior să devină un loc special, plăcut, cald şi primitor.

imagine cu o casa cu gradina inconjurata de gard
Descoperă detaliile de care trebuie să ții cont atunci când realizezi designul unei case

Stabileşte din timp ce design exterior doreşti

Amenajarea spaţiului exterior se poate dovedi a fi o adevărată provocare, însă dacă ţii cont de priorităţile şi preferinţele tale şi ale familiei, vei reuşi să stabileşti destinaţia fiecărei zone, astfel că îţi va fi uşor să decizi pentru ce tip de design optezi. Poţi alege să transformi curtea într-o imensă grădină cu flori, poţi opta pentru o amenajare departajată, dând micilor parcele de pământ diferite destinaţii, cum ar fi locul de joacă pentru copii, un spaţiu pentru plajă şi relaxare sau un loc pentru servit masa. Folosind un model de gardulet gradina, vei putea departaja foarte clar spaţiile, în acelaşi timp obţinând un design special pentru curtea ta.

Curăţă şi igienizează terenul

Odată ce ai decis ce tip de design exterior vrei să abordezi, primul pas pe care ar trebui să îl faci este acela de a igieniza toată suprafaţa. Vei îndepărta toată vegetaţia uscată şi vei trata solul cu substanţe de igienizare şi fertilizare. De asemenea, vei elimina din spaţiul respectiv toate resturile de materiale de construcţie sau alte elemente de care nu mai ai nevoie, vei demola eventuale mici dependinţe nefolositoare, valorificând astfel tot terenul disponibil. Un sol astfel pregătit, te va ajuta să obţii grădina visată, florile şi arbuştii dezvoltându-se armonios şi creând un decor natural minunat.

Articolul continuă după reclamă

Alege surse de iluminat ecologice şi rezistente

Odată cu lăsarea serii, curtea ta va avea nevoie de o sursă de lumină, astfel că este momentul să descoperi cât de fascinantă şi economică poate fi lampa solara. Varietatea amplă de modele îţi va permite să descoperi rapid lămpile solare care se vor integra cel mai bine în design-ul general al curţii şi care vor răspunde nevoilor tale. Poţi opta pentru o combinaţie între diferite tipuri de lămpi solare, acoperind întreaga arie a curţii şi asigurând luminozitate fiecărui colţişor, fie că preferi lămpi ambientale, de accent sau pe cele prevăzute cu senzor de mişcare.

Există lămpi solare care pot fi montate direct pe suprafaţa solului, acele lămpi de grădină care vor conferi aleilor, gazonului şi straturilor de flori o luminozitate fascinantă. Pentru a lumina suprafeţele verticale, lămpile solare pentru gard vor reprezenta cea mai bună alternativă. În ceea ce priveşte design-ul, inovaţia şi varietatea modelelor de lămpi solare existente pe piaţa de specialitate, acestea vor reprezenta plusul de unicitate pe care îl poţi proiecta asupra grădinii tale.

Adu confortul în curtea ta!

Mobilierul şi accesoriile de exterior se vor constitui în elemente de bază ale amenajării exterioare. Este recomandat să alegi piese fabricate din materiale rezistente, să optezi pentru culoarea care va cadra cel mai bine în cromatica generală şi să ţii cont de destinaţia fiecărui spaţiu pe care urmează să îl amenajezi. Astfel, gama de pavilioane gradina te va ajuta să îţi procuri modelul care se va potrivi cel mai bine nevoilor tale, fie că vrei să amenajezi un loc unde să serveşti masa, fie că doreşti doar să creezi un spaţiu de relaxare pentru familie şi prieteni.

(P) Apartamente de vânzare Iași - Ghid complet pentru alegerea locuinței ideale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x