Căutare Live

Luna nașterii copilului spune totul despre meseria pe care o va avea când va crește

Luna nașterii copilului poate oferi detalii nebănuite despre cariera pe care o va avea când va crește. Fie că este vorba despre artă, sport sau medicină, destinul copilului tău este scris în ziua în care apare pe lume.

Ce meserie va avea copilul tău în funcție de luna în care s-a născut

profimediaimages.ro

Un studiu realizat de Biroul de Statistică Națională din Statele Unite ale Americii arată traseul profesional pe care îl va parcurge micuțul, în funcție de luna în care s-a născut.

Luna nașterii poate influența meseria pe care o alegem

Luna în care se naște copilul tău îi poate influența deciziile în plan profesional în momentul când acesta ajunge la maturitate. Aceste meserii asigură un viitor strălucit micuțului tău. Află ce carieră impresionantă poate avea.

Ianuarie

Dacă bebelușul tău a venit pe lume în prima lună a anului, există mari șanse ca el să ajungă în viitor administrator de date personale sau medic generalist, conform lifedaily.com.

Februarie

Luna februarie este a artiștilor. Cel mic s-a născut, cu siguranță, cu o înclinație către artă, pe care o va exploata la maturitate, potrivit mamamia.com. Așadar, cea mai potrivită meserie pentru el este cea de pictor.

Martie

Copiii născuți în luna care dă tonul sezonului de primăvară au un mare potențial de a ajunge staruri. Vor căpăta un nume mare în domenii precum muzica sau aviația, după cum informează lifedaily.com.

Aprilie

Se pare că cei mai mulți dictatori s-au născut în luna aprilie. Așadar, micuții care se nasc în această lună vor avea norocul să ocupe poziții importante, precum cea de director al unei companii de succes.

Mai

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole

Dacă băiețelul tău s-a născut în luna mai și te gândești să îl faci fotbalist, ar trebui să iei în considerare și alte activități. Persoanele care se nasc în ultima lună de primăvară au șanse mici să aibă succes în sport. În schimb, pentru că le place politica, pot ajunge chiar conducători de stat într-o zi.

Iunie

Luna iunie este a celor care vor cunoaște faima și popularitatea. Cei mai mulți directori generali și câștigători ai premiului Nobel își celebrează ziua aniversară în această lună.

Iulie

Copiii născuți în iulie sunt înzestrați cu multă creativitate și îndemânare. Ca adulți, aceștia vor crea artă, fie că vor deveni zidari sau pictori.

August

Luna august a oferit lumii doi mari președinți: Barack Obama și Bill Clinton. Ambii au condus Statele Unite ale Americii. Însă cea mai des întâlnită meserie în rândul celor născuți în această lună este cea de zidar.

Septembrie

În septembrie se nasc viitori elevi eminenți. Aceștia vor avea lumea la picioare și vor aduce inovații nebănuite. Meseriile de fizicieni sau sportivi profesioniști sunt cele mai potrivite pentru ei.

Octombrie

Dacă ai dat naștere unui copil în luna octombrie, în mod sigur a venit pe lume un viitor politician. Micuțul tău va ajunge un renumit prim-ministru, ale cărui discursuri vor impresiona o lume întreagă.

Noiembrie

Se pare că cei mai mulți oameni născuți în noiembrie au devenit criminali. Este important de menționat că acesta nu este în niciun caz un exemplu de urmat.

Decembrie

Bebelușii lunii decembrie vor fi cei mai buni dentiști. Însă unii dintre aceștia pot lăsa medicina pentru o viață dedicată religiei.

Cele mai frecvente minciuni pe care le spun bărbații, iar femeile le cred... Cum ne influențează cei 7 ani de acasă și ce simboluri ascunde cifra 7...
Ultimele știri