Machiaj: Culorile potrivite pentru ochii verzi

Nu se spune degeaba ca "ochii sunt oglinda sufletului", mai ales ca in ei poti vedea ceea ce nu ti se arata prin mimica, vorbe si gesturi. Ies in evidenta, indiferent de culoare, de aceea este bine sa fie machiati in nuante potrivite, care sa emane stralucirea lor naturala.

Cele mai potrivite culori pentru ochii verzi sunt cele sidefate sau stralucitoare, care lumineaza privirea si fac ochii sa para mai mari. Culorile potrivite sunt: roz, corai, auriu, bej, alb sidefat, bej, crem. Acestea se aplica pe pleoapa superioara si pe coltul intern al ochiului, in acest mod oferind o stralucire unica.

Pentru a obtine o culoare si mai intensa, pentru un machiaj de seara, puteti folosi si nuante precum maro, gri inchis, kaki, rosu stacojiu sau pruna, pe care sa le aplici in coltul exterior al ochiului sau la baza pleoapei, printr-o dunga subtila.

Combinatii ideale de culori, pentru ochii verzi, in ordinea importantei:

- verde, bej si alb
- mov si un iluminator in aceeasi nuanta
- maro si bej
- violet, lila si gri


Foto: en.hairdresser-models.eu

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri