Nu scrie pe ei data de expirare, însă există posibilitatea de a afla când trebuie să îi aruncăm. Tot ce trebuie să faci este să te uiţi la coaja lor
Multă lume consideră că unele legume, printre care și cartofii, nu se strică niciodată. În realitate, aceștia nu mai trebuie consumați în momentul în care coaja lor capătă o culoare verzuie.
În acest stadiu, elimină o substanță care este toxică pentru om.
Dacă observi că pe cartofii pe care i-ai cumpărat apar muguri mici, maro și verzi, înseamnă că amidonul începe să se transforme în zahăr. Asta se întâmplă după ce cartoful a fost ținut într-un mediu umed.
Dacă mugurii sunt ”zbârciți”, este un semn că acel cartof conține foarte mulți nutrienți.
Ca să previi înmugurirea și colorarea cojii în verde, depozitează-i în spații răcoroase și uscate, nu în frigider. De asemenea, nu-i ține în pungi sau hârtii.
Croissante delicioase, cu doar două ingrediente! Sunt gata în câteva minute, dar te vor cuceri instant!... Cea mai bună salată de vinete de post. Află secretul!...