- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Bucătarii s-au apucat de treabă în zori, pe la 4 dimineaţa, când s-au tăiat cei zece porci. După ce au fost pârliţi la foc de paie, iar carnea - tranşată, au trecut la cratiţă.
Pentru început, au gătit tocană de porc cu mămăliguţă. Le-a însoţit o salată acră de varză murată.
Pentru ca mâncarea să nu cadă greu, s-a pregătit şi un ceaun imens cu supă. Dar nu din cea pe care o ştiu toţi românii. Supa de prin părţile Harghitei este acrită cu zeamă de varză şi vine la pachet cu perişoare din amestec pentru cârnaţi.
Pentru că a fost o petrecere reuşită, organizatorii sunt hotârâţi să repete distracţia şi anul următor.
Festivalul slăninei, raiul gurmanzilor de la Băile Tușnad... Tot ce trebuie să știm despre pâinea cu maia! De ce e mai recomandată decât pâinea cu drojdie....