Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți propune ca de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, să te răsfeți cu bulz orășenesc, un preparat delicios cu mușchiuleț de porc și cârnăciori.
Ingrediente necesare:
- Cârnăciori
- Mușchiuleț de porc
- Smântână
- Brânză albastră
- Bacon
- Brânză telemea
- Parmezan
- Busuioc
- Mentă
- Salvie
- Mălai
Mod de preparare:
Se pregătește mămăliga, după care se adaugă verdețurile, iar când se răcește, se formează bulgări, ce se umplu cu parmezan și telemea.
Se rumenesc în unt și se servesc cu medallion de mușchiuleț, bacon caramelizat, cârnăciori și sos din brânză albastră.
Pentru a prepara sosul, brânza albastră se topește în smântână dulce, la foc mic, după care se adaugă smântână fermentată.
Poftă bună!