Antena Căutare

Ai fost blocat pe WhatsApp? Semne care arată că cineva ți-a dat block

Cum îți dai seama dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp? Este o întrebare pe care cu siguranță ți-ai pus-o măcar o dată în viață. Acum poți descoperi răspunsul, căci există anumite indicii.

o mana tinand un telefon cu aplicatia whatsapp pe el Galerie
Cum îți dacă seama dacă ai fost blocat pe WhatsApp | sursa foto: Profimedia

Milioane de oameni folosesc aplicația WhatsApp și dezvoltarii acesteia încearcă mereu să îmbunătățească experiența utilizatorilor cu noi și noi opțiuni.

Totuși, puțini sunt cei care știu cum îți poți da seama dacă cineva te-a blocat? Se pare că există câteva semne destul de clare, ce te pot ajuta să descoperi răspunsul la această dilemă.

Cum îți dai seama dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp

Potrivit specialiștilor, nu există o dovadă sigură pe deplin că cineva te-a blocat pe WhatsApp, dar sunt anumite semne care ar putea să îți indice acest lucru.

Până în prezent, dezvoltatorii aplicației de comunicare ce este deținută în prezent de cei de la Facebook nu au introdus o opțiune prin care un utilizator să poată fi anunțat dacă cineva a decis să îl bage în lista de block.

Totuși se pare că există niște semne ce îți pot da un răspuns sau măcar un indiciu în acest sens.

Citește și: WhatsApp anunță o nouă opțiune de ștergere a mesajelor sau a conversațiilor. Ce trebuie să știe utilizatorii

În primul, dacă ai fost blocat pe WhatsApp, nu mai poți vedea ultimul act al persoanei respective (când a intrat ultima oară pe aplicație) sau dacă este online.

imagine cu aplicatia whatsapp

Există anumite semne care arată că cineva te-a blocat pe WhatsApp

Un al doilea indiciu care arată că ai primit block este că nu mai poți vedea poza de profil sau update-urile utilizatorului respectiv.

În plus, dacă vrei să apelezi persoana în cauză, nu vei reuși. Ultimul și poate cel mai important indiciu cu privire la faptul că ai fost blocat pe WhatsApp este că mesajele trimise de tine vor apărea ca fiind livrate (o singură săgeată gri), dar niciodată citite (două săgeți de culoare albastră), informează cei de la lifehacker.com.

Citește și: WhatsApp-ul tău este în pericol! Cum poate o persoană rău intenționată să îți blocheze accesul la cont și să îl preia

Desigur, aceste semne nu reprezintă neapărat o garanție, fiindcă aceleași semne pot fi prezente și dacă respectivul utilizator nu este conectat la internet sau nu are semnal. Dacă însă observe aceste detalii pentru lungi perioade de timp, atunci cu siguranță există șanse foarte mari ca persoana pe care tu o cauți să te fi blocat pe WhatsApp.

WhatsApp le-a pregătit o surpriză de proporții mari utilizatorilor săi. Aplicația testează o nouă funcție ce le va permite celor care o folosesc să își trimită mesaje fără să își mai folosească telefoanele mobile, relatează BBC.

În prezent, utilizatorii WhatsApp nu pot folosi aplicația în varianta de desktop sau web dacă au telefonul închis, pentru că aceasta este conectată în permanență la telefonul mobil. Noul serviciu al aplicației va permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje chiar dacă bateria telefonului este descărcată.

De asemenea, noua funcție le va permite urilizatorilor să folosească patru dispozitive simultan, printre acestea fiind calculatorul și tableta.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x