Studiile sunt efectuate în parteneriat cu institute de cercetare care includ Harvard T.H. Chan School of Public Health şi National Institute of Environmental Health Sciences al NIH.
Persoanele care descarcă aplicaţia vor putea să se înscrie în studii ca Apple Women’s Health Study, Apple Heart and Movement Study şi Apple Hearing Study, potrivit companiei.
După înrolare, participanţii care folosesc Apple Watch şi iPhone pot contribui cu date folositoare referitoare la mişcare, ritmul cardiac şi nivelul de zgomot, obţinute pe parcursul activităţilor zilnice, de la o plimbare la participarea la un concert.
Utilizatorii mai pot controla tipul de date pe care vor dori să le ofere în fiecare studiu.
Iniţiativa survine într-o perioadă în care marile companii de tehnologie se implică tot mai mult în colectarea de date referitoare la sănătate de la utilizatori.
Google vrea să se implice pe piaţa dispozitivelor de monitorizare a activităţilor de fitness, anunţând în această lună că a făcut o ofertă de 2,1 miliarde de dolari pentru preluarea Fitbit, considerată o oportunitate pentru a introduce propriile sale dispozitive portabile şi a investi mai mult în dispozitivele digitale pentru sănătate.
Sursa : news.ro
Eroarea de pe WhatsApp care îți consumă bateria la jumătate... Să nu mai faci asta niciodată! Hackerii îți fură toate informațiile personale cu ajutorul......