Căutare Live

Alpha 99: Noul varf de gama de la Sony se apropie de realitate

Desi nu a fost un succes rasunator de piata, Alpha 900 a lasat o impresie foarte buna celor care au avut ocazia sa lucreze cu ea in ultimii 4 ani. Daca tot a anuntat incetarea productiei fostului varf de gama in octombrie 2011, Sony se pregateste sa lanseze un nou aparat full-frame: Alpha 99.

Desi nu este confirmata oficial, mai multe site-uri de specialitate au confirmat ca imaginea de mai sus este veridica. Aceasta anunta noul varf de lance al Sony, si totodata primul SLT Full Frame al companiei: Alpha 99. Conform informatiilor scapate pe internet, avem mari sanse sa-l vedem intr-un anunt oficial pe 12 septembrie.

Citeste AICI continuarea articolului!

A furat Steve Jobs design-ul produselor Apple? Vezi asemanari izbitoare cu produse vechi de 60 de ani!... Tehnologia 4G va ajunge si in Romania. Statul a scos la licitatie frecventele radio...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri