Căutare Live

Apple prezintă un nou iPad Pro şi prima tastatură cu trackpad pentru iPad-uri

Noul iPad Pro arată la fel ca vechiul iPad Pro, însă are înăuntru componente mai puternice şi poate fi utilizat împreună cu o tastatură dotată cu trackpad, care costă cât încă o tabletă.

iPad Pro 2020 are două versiuni: cu ecran de 11 inch şi ecran de 12,9 inch. Ambele au 128GB / 256GB / 512GB /1TB spaţiu de stocare şi costă de la 799 dolari respectiv de la 946 dolari.

Un element interesant este camera LIDAR de pe spate. Aceasta are două utilizări: crearea unui efect de profunzime în fotografii şi aplicaţiile de realitate augmentată. Pentru a-şi atinge potenţialul, însă, aceasta are nevoie de aplicaţii şi jocuri interesante de realitate augmentată.

La bază, noua tabletă are un nou chipset, pe care Apple îl numeşte A12Z Bionic şi despre care spune, în stilul caracteristic, că “este mai puternic decât majoritatea PC-urilor cu Windows”.

Există şi o versiune cu conexiune de date, ca de obicei, însă este o conexiune LTE. Se pare că Apple nu vrea sau nu poate să-şi doteze cu 5G alte device-uri înaintea iPhone-urilor din toamnă.

Conform producătorului, autonomia va fi de 10 ore, ceea ce este la acelaşi nivel cu modelele anterioare.

Apple are şi o nouă tastatură pentru iPad Pro, pe care o numeşte Magic Keyboard. Aceasta se diferenţiază de orice altă tastatură de iPad de până acum printr-un trackpad, care activează un cursor pe ecran când este folosită, permiţând utilizatorului să folosească tableta exclusiv de la tastatură, fără a-i atinge ecranul.

Însă, magia îi va costa pe doritori alţi 299 dolari (pentru versiunea de 11 inch) sau 349 dolari (pentru cea de 12,9 inch).

Cea mai scumpă versiune a noului iPad Pro de 12,9 inch, cu 1TB stocare şi LTE, va costa 1.649 dolari. Dacă se mai adaugă şi o “tastatură magică” preţul total ajunge la 1.998 de dolari.

Noul iPad Pro este disponibil deja pe site-ul oficial şi va fi livrat începând cu 25 martie.

Sursa : news.ro

Apple va lansa luna asta nu unul, ci două modele noi de iPhone... De ce să apelăm la o agenție de servicii SEO oferite de agenții de specilaitate?...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x