Cele mai bune căști de gaming. Ce alegi în 2018

 

Vrem sau nu să recunoaștem, gaming-ul a devenit un adevărat fenomen global în ultimii ani. Jocurile video sunt acum din ce în ce mai accesibile unei mase tot mai mari de oameni, drept pentru care au ajuns în cele din urmă să fie extrem de populare.

Un joc video poate fi văzut în primul rând drept o simplă metodă de relaxare pentru cei mai mulți dintre cei care îl joacă. Însă, pentru unii, un joc video reprezintă o adevărată experiență care trebuie trăită la maximum. Dacă ești într-adevăr un pasionat împătimit al jocurilor video, știi deja că ai nevoie de un întreg “arsenal” pentru a putea trăi jocul așa cum se cuvine. Mulți dintre pasionații de gaming au acasă un scaun special pentru această activitate, un PC performant, joystick-uri, ochelari VR sau căști pentru gaming.  

În ultimii ani, aceste căști pentru gaming au devenit un accesoriu de nelipsit din dotarea oricărui gamer profesionist. Căștile pentru jocuri se numără la ora actuală printre cele mai apreciate accesorii în rândurile amatorilor de jocuri, acestea oferind o experiență acustică de zile mari în timpul acestora. În zilele noastre, tehnologia a avansat extrem de mult, făcând ca piața să devină din ce în ce mai ofertantă. Cu siguranță și tu ești în căutarea celor mai bune căști de gaming, însă parcă nici nu mai știi ce să alegi la ora actuală, nu-i așa?! Îți prezentăm în rândurile următoare cinci dintre cele mai bune căști pentru calculator pe care le poți găsi pe piață

1. Căști PC/Gaming Sennheiser GAME ZERO  

Când spunem Sennheiser, vorbim în primul rând despre o calitate germană ireproșabilă. Căștile GAME ZERO beneficiază acum de un nou design, semănând practic cu căștile unui pilot de avion. Confortul acestora este unul de cel mai înalt nivel, ear-pad-urile fiind construite din spumă cu memorie în trei straturi și piele. Având un design închis, căștile oferă o experiență audio intensă. Nu în ultimul rând, marele avantaj al acestor căști este acela că pot fi controlate intuitiv, dându-ți posibilitatea de a modifică volumul prin intermediul potențiometrului amplasat pe cupă din dreaptă.  

2. Căști PC/Gaming Sennheiser GAME ONE  

Rămânem tot la căștile pentru calculator oferite de cei de la Sennheiser, însă acum vorbim despre niște căști cu un design deschis. GAME ONE sunt considerate a fi unele dintre cele mai confortabile căști high-end de pe piață, ceea ce spune multe! Acestea oferă utilizatorilor o experiență sonoră extrem de naturală și de precisă. Căștile GAME ONE pot fi folosite și în cazul în care ești amator de sesiuni prelungite de gaming, design-ul lor contribuind la o ventilare optimă a urechilor. De asemenea, și aceste căști pot fi controlate intuitiv, ceea ce este un mare plus.  

3. Căști PC/Gaming Audio-Technica ATH-ADG1X  

Căștile pentru jocuri de la Audio-Technica sunt cunoscute pentru designul lor deschis, care oferă o experiență remarcabilă utilizatorului. De asemenea, căștile sunt foarte confortabile datorită distribuției greutății și redimensionării ear-pad-urilor. Acestea sunt compatibile cu PS4, iPad, iPhone, cu laptopuri de ultimă generație, cu PC-uri și chiar cu xBox One prin intermediul unui adaptor. Noile căști vin totodată și cu niște drivere îmbunătățite, gata să ofere o redare mai bună a frecvențelor.

4. Căști Gaming Sennheiser GSP 600 PC/MAC/PS4

Revenim la germanii de la Sennheiser și vorbim despre niște căști de gaming foarte bune-GSP 600. Prețul este unul pe măsură, însă experiența pe care o oferă aceste căști este una la care nici nu îndrăznești să visezi. În primul rând vorbim despre un sunet extrem de detaliat, cum nu ai mai întâlnit până acum! Apoi vorbim despre un confort ridicat, chiar și în cadrul unor sesiuni de gaming mai lungi. Căștile pot fi purtate de oricine, fiind echipate cu un sistem inovativ de ajustare a dimensiunilor.  

5. Căști Gaming Sennheiser GSP 300

În cele din urmă, vorbim despre căștile Sennheiser GSP 300, căști de gaming de calitate care pot fi cumpărate cu un preț imbatabil. Acestea vin cu un design nou, închis, acustic, care intermediază o experiență pe cinste în timpul jocului preferat. Datorită spumei cu memorie din cupele mari, căștile sunt extrem de confortabile, beneficiind de asemenea de o izolare excepțională.  

Orice variantă vei alege dintre cele pe care le-am prezentat îți va oferi o experiență intensă în timpul jocurilor preferate. Chiar dacă prețurilor unor căști de gaming nu sunt tocmai mici, importanța acestora în timpul unui joc este vitală din punct de vedere al experienței trăite de utilizator. În aceste condiții, îți recomandăm o investiție serioasă în niște căști de gaming foarte bune, care să te ducă într-o altă dimensiune în timpul jocurilor!  facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI