Antena Căutare

Cultul Apple - celebrul brand, ca o religie pentru adeptii sai

Produsele Apple au incetat de mult sa fie simple gadget-uri si s-au transformat in adevarate obiecte de cult. Se intampla intr-o lume ce, mai mult ca oricand, pune accentul pe tehnologie - noua "religie" palpabila si usor de achizitionat.

Doar odata cu lansarea tabletei iPad 2 s-a inteles cu adevarat ce efect are brandul "Apple", cand mii de oameni din toata lumea au dormit in aer liber pentru a-si putea achiziona faimosul gadget inca din primele ore ale lansarii.

Vanatoarea de tehnologie a devenit pelerinaj prin isteria, obsesia si sacrificul pe care le-a creat. Iar adeptii nu se deosebesc prea mult de fundamentalistii religiosi, concluziona recent un studiu efectuat de o echipa de neurocercetatori.

Cine are un produs Apple e conectat la informatie si, mai presus de orice, detine secretul calitatii. Un fel de pasaport ce-i plaseaza pe posesori in casta celor privilegiati. Pentru multi, iPhone-ul sau iPad-ul au devenit o extensie a personalitatii.

Iar nu putini sunt cei care, la propriu, cu greu ar putea trai fara un touchscreen veritabil. Marca... Apple. Bine sau rau? Momentan, doar un fapt divers.

sursa: dailymail.co.uk

foto: innovationsinnewspapers.com

Mergi si joaca-te la Otaku 2011, un festival de gaming pentru tineri!... VIDEO! Televizoarele HD, din ce in ce mai ieftine in Romania...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x