Căutare Live

Cultul Apple - celebrul brand, ca o religie pentru adeptii sai

Produsele Apple au incetat de mult sa fie simple gadget-uri si s-au transformat in adevarate obiecte de cult. Se intampla intr-o lume ce, mai mult ca oricand, pune accentul pe tehnologie - noua "religie" palpabila si usor de achizitionat.

Doar odata cu lansarea tabletei iPad 2 s-a inteles cu adevarat ce efect are brandul "Apple", cand mii de oameni din toata lumea au dormit in aer liber pentru a-si putea achiziona faimosul gadget inca din primele ore ale lansarii.

Vanatoarea de tehnologie a devenit pelerinaj prin isteria, obsesia si sacrificul pe care le-a creat. Iar adeptii nu se deosebesc prea mult de fundamentalistii religiosi, concluziona recent un studiu efectuat de o echipa de neurocercetatori.

Cine are un produs Apple e conectat la informatie si, mai presus de orice, detine secretul calitatii. Un fel de pasaport ce-i plaseaza pe posesori in casta celor privilegiati. Pentru multi, iPhone-ul sau iPad-ul au devenit o extensie a personalitatii.

Iar nu putini sunt cei care, la propriu, cu greu ar putea trai fara un touchscreen veritabil. Marca... Apple. Bine sau rau? Momentan, doar un fapt divers.

sursa: dailymail.co.uk

foto: innovationsinnewspapers.com

Aproape jumatate dintre aplicatiile pentru smartphone-urie au si functia de spion... VIDEO! Televizoarele HD, din ce in ce mai ieftine in Romania...
Ultimele știri