Live acumObservator 19
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Cum arată primul telefon cu 10 GB RAM din lume! IPhone-ul de la Apple rămâne cu mult în urmă

La capitolul inovații și tehnologie revoluționară, firmele chinezești, conduc detașabil.  Anul acesta, compania chinezească Vivo, va surprinde întreag mapaomondul cu cel mai revoluționar telefon cu 10 GB RAM. Nicio altă companie de telefonie nu a produs până acum un telefon cu asemenea specificații.

Astăzi se lansează cel mai așteptat telefon al tuturor timpurilor! Vivo Nex 2: două ecrane, ecran fără margini, cameră triplă și 10 GB RAM. Cum arată cel mai revoluționar telefon dprodus vreodată! Chinezii depășesc cu mult Apple-ul

Deși Apple s-a bucurat de un număr uriaș de fani, compania americană, începe să-și piardă ușor, dar sigur clientela formată într-o perioadă îndelungată. Motivul? Prețurile exorbitante și o oarecare stagnare a modelelor și a tehnologiei care pare să nu mai surprindă, comparativ cu firmele concurente.
La capitolul inovații și tehnologie revoluționară, firmele chinezești, conduc detașabil.
Anul acesta, compania chinezească Vivo, va surprinde întreag mapaomondul cu cel mai revoluționar telefon cu 10 GB RAM. Nicio altă companie de telefonie nu a produs până acum un telefon cu asemenea specificații.

Prin ce se deosebește Vivo Nex 2 de restul telefoanelor:


Smartphone-ul a fost listat pe site-ul de benchmarking cu numărul de model Vivo V1821A. Listarea scoate la suprafata faptul ca viitorul terminal de top al companiei Vivo va rula din fabrica, cel mai nou sistem de operare al Google, Android 9.0 Pie.
Conform GeekBench, device-ul va avea la bord un procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, un super procesor, unul dintre cele mai bune de pe piata in acest moment.


Dupa ce a facut senzație cu Vivo NEX S și Vivo NEX A, producătorul chinez vine cu modelul Vivo NEX 2, cu un design şi mai ambiţios, care include un al doilea ecran la partea din spate şi tehnologii avansate pentru cel principal. Mulţumită unui inductor piezoelectric care transformă întreaga suprafaţă a ecranului într-un difuzor, sunetul redat în mod normal de casca audio se propagă direct prin sticla ecranului. O altă dotare interesantă este senzorul de amprente plasat sub ecran, care oferă o modalitate comodă şi elegantă pentru autentificare.

Aşteptat pentru lansare oficială în data de 11 decembrie, Vivo NEX 2 păstrează chipsetul Snapdragon 845 folosită cu majoritatea telefoanelor premium lansate în cursul acestui an şi îndulceşte oferta prin includerea unei cantităţi generoase de 10GB memorie RAM. Telefonul va dispune de 128GB stocate internă, ecran principal de 6.59” şi un al doilea ecran de 5.5” la partea din spate. Deoarece ecranul principal ocupă toată partea din faţă, telefonul nu dispune de cameră frontală. În schimb, vom folosi ecranul secundar şi camera foto principală pentru încadrarea pozelor în modul portret. Ecranul secundar de tip OLED mai are şi rolul de afişare permanentă a mesajelor de notificare.


Sursă: go4it.ro