Antena Căutare

Cum înregistrezi apeluri telefonice pe Android şi conversaţii Skype pe PC

Deşi în urmă cu câţiva ani era mult mai uşor să înregistrezi o conversaţie telefonică, acum a devenit mult mai complicat să înregistrezi apeluri telefonice pe Android.

Deşi în urmă cu câţiva ani era mult mai uşor să înregistrezi o conversaţie telefonică, acum a devenit mult mai complicat să înregistrezi apeluri telefonice pe Android.

Lăsând la o parte motivele pentru care v-aţi dori să înregistraţi apeluri telefonice cu diverse persoane, merită să aveţi în vedere un singur aspect, este vorba de partea legală a problemei. Dacă ar fi să ne luăm după Wikipedia, în România situaţia este mult mai simplă decât în alte ţări, în conformitate cu Legea Telecomunicaţiilor din Codul Penal nr.676/2001. Orice participant la o conversaţie are dreptul explicit de a înregistra acea conversaţie. Problema apare în momentul în care vreţi să folosiţi acele înregistrări.

Citeste AICI continuarea articolului!

Cel mai bun telefon fără touchscreen. Telefoane clasice care merită cumpărate... Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piața din România. De ce au probleme chinezii...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x