Cum poţi să foloseşti Office pentru iPad fără abonament Office 365

La scurt timp de la lansarea pachetului de aplicaţii Microsoft Office pentru iPad, deja s-a găsit un soluţie pentru ocolirea abonamentul Office 365.

La scurt timp de la lansarea pachetului de aplicaţii Microsoft Office pentru iPad, deja s-a găsit un soluţie pentru ocolirea abonamentul Office 365.

Titlul complet al acestui material ar trebui să fie ,,Cum poţi să foloseşti Office pentru iPad fără abonament Office 365, dar nu ar trebui să faci.” În principiu cei de la Microsoft nu previn un astfel de comportament pe care îl voi descrie mai jos, dar îl interzic în termenii de utilizare ai licenţei Office 365. Practic, un abonament Office 365 vă deschide porţile să utilizaţi pachetul Microsoft Office pe un număr de până la cinci PC-uri şi Mac-uri, cât şi până la cinci tablete.

Dacă până la această oră aţi instalat aplicaţiile gratuite Microsoft Excel, Microsoft Word şi Microsoft PowerPoint pe al vostru iPad, aţi observat că utilitatea lor este restricţionată doar la deschiderea diverselor documente în mod citire. Pentru a crea documente noi sau pentru a edita documente existente, aveţi nevoie de un cont de utilizator Office 365. Partea interesantă este că puteţi să folosiţi un singur cont de abonat Microsoft Office 365 pe un număr virtual nelimitat de tablete.

Citeste AICI continuarea articolului!

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri