Dai mesaje pe Facebook? Schimbare uriașă pentru utilizatori! Ce trebuie să afli

 
+2 click pentru
galerie

Vestea momentului pentru utilizatorii cunoscutei rețele de socializare Facebook. Dezvoltatorii au anunțat că au început deja să implementeze o schimbare de zile mari.

 După ce un celebru dezvoltator de telefoane mobile și-a impresionat în mod extrem de plăcut clienții cu o interfață în culori întunecate, în octombrie 2018, acum cei de la Facebook au profitat de acest nou trend și au decis să introducă o schimbare uriașă pentru utilizatori.

Tema este de culoare neagră și se află momentan în perioada de testare, dar poate fi descărcată de utilizatori. Opțiunea poartă numele de „Dark mode”.

CUM ACTIVEZI TEMA ÎNTUNECATĂ (FUNDAL NEGRU)?

De data aceasta, cei de la Facebook au găsit un mod extrem de simpatico și ingenios de a introduce această opțiune. Practic, tot ce ai de făcut este să trimiți în fereastra de mesaje private (messenger) iconița cu luna. Vei vedea că secțiunea albă din chat devine brusc de culoare neagră!

Totuși, această schimbare poate fi făcută doar dacă utilizatorii au cea mai nouă versiune a programului de messenger.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI