Căutare Live

Ecranul de Galaxy S4 rezista la orice fel de zgarieturi (VIDEO)

Numarandu-se printre primele smartphone-uri ale caror ecran este protejat cu Gorilla Glass 3, multi au asteptat sa testeze panoul de la Galaxy S4.

Indiferent cat ne iubim gadgeturile si cat investim in buna lor pastrare, evitam din ce in ce mai des achizitia de huse si folii la telefoane inteligente. Din acest motiv, ne bucuram enorm cand vedem companii precum Corning ca fac o treaba foarte buna in a proteja ecranele pretioaselor jucarii.

Daca tot a avut deja norocul , un utilizator care vroia sa puna la incercare specificatiile de rezistenta pentru cea de a treia generatie de Corning Gorilla Glass 3 a postat un clip pe YouTube. In teorie, noua generatie de Gorilla Glass se lauda ca ar fi de trei ori mai anduranta decat generatia a doua. Din pacate, de cele mai multe ori prea putini au curajul sa testeze cum se cuvine un ecran. De cele mai multe ori vezi utilizatorii care dau un smartphone de pamant sau, mai rau, il baga in blender si nu te lamuresti de rezistenta fiecarei parti componente in lumea reala.

Citeste AICI continuarea articolului si vezi VIDEO!

Samsung vrea tablete pe care utilizatorul sa le controleze cu puterea mintii... Va readuce Windows 8.1 butonul de start?...
Ultimele știri