Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Eroarea de pe WhatsApp care îți consumă bateria la jumătate

De ce e responsabil WhatsApp pentru consumul bateriei tale

Cum e responsabil WhatsApp de descărcarea bateriei telefonului tau

Ai observat că bateria telefonului tău se descarcă mai repede decât era normal? Aceasta poate fi cauzată de o eroare a celei mai recente actualizări ale WhatsApp.

Potrivit mass-media specializate în tehnologie, eroarea (a cărei origine este încă necunoscută) a fost raportată în special la echipamentele OnePlus, inclusiv seria 5T și 7T. Au existat, de asemenea, reclamații din partea utilizatorilor cu telefoane Xiaomi, Huawei, Samsung și Google Pixel.

Consumul excesiv de baterie apare după descărcarea versiunii 2.19.308 de WhatsApp. Conform reclamațiilor, bateria este consumată cu o viteză cu 50% mai mare.

Deși eroarea a fost detectată la telefoanele cu sistemul de operare Android, utilizatorii cu iOS nu au fost scutiți de neplăceri. Site-ul WABetaInfo a postat următorul mesaj pe Twitter: Unii utilizatori se confruntă cu scurgerea bateriei folosind WhatsApp pentru iOS 2.19.112.

Pentru a rezolva această problemă, specialiștii au oferit următoarea soluție: Pur și simplu eliminați WhatsApp de pe dispozitiv și reinstalați-l.

Recomandari