Căutare Live

Facebook Home va inlocui ecranul de pornire al unui smartphone Android

Dupa lungi serii de zvonuri legate de evenimentul celor de la Facebook de pe 4 aprilie, astazi avem primele informatii reale legate de ce vor anunta.

Cei de la Android Police au pus mana pe un APK pe care Facebook il va anunta impreuna cu un smartphone HTC gandit special pentru socializare in mediul virtual. APK-ul in cauza inlocuieste complet ecranul de lansare al unui smartphone cu Android si se ancoreaza mult mai adanc in sistemul de operare al celor de la Google. Respectivul launcher va putea sa inchida sau sa deschida arbitrar ecranul telefonului, se va putea incarca in acelasi timp cu sistemul de operare si va controla activarea modulului WiFi. Nu vor lipsi o serie de icoane pentru aplicatii populare inspirate de servicii Facebook. Desi legatura cu Android 4.1.2 si Sense 4.5 a fost evidenta din primul moment, noua interfata va putea fi instalata fara probleme si pe alte terminale decat cele create de HTC.

In versiunea actuala, aplicatia este destinata unui smartphone intitulat HTC Myst. Respectivul terminal ce va purta numele comercial de , intr-o forma sau alta, va avea un ecran de 4,3 inci, un GB RAM si un SoC Dual Core MSM8960. Camera frontala va avea 1,6 megapixeli in timp ce camera principala a telefonului va fi de 5 megapixeli. Nu vor lipsi tehnologii de comunicatii precum Bluetooth 4.0 si WiFi a/b/g/n.

Citeste AICI continuarea articolului!

Popularitatea lui Windows Phone este din ce in ce mai mare... Programe spion si virusi care apeleaza numere cu suprataxa - pericolele care ii pandesc pe posesorii de smartphone-uri...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri